Artık PS3 Alınır mı?

• Konuyu başlatan BeK00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.559
Bütçen düşük ise halen alınabilir gta5 gibi oyunları hala oynatıyor fakat gelecekteki oyunları desteklemeyecek gibi gözüküyor biraz para ekleyip ps4 almanı öneririm.

PS4 pahalı ve oyunları fiyatları PC'yi bile katlıyor neredeyse. Oynuyacağınız oyunlara bağlı şahsen bende almak istiyorum. Şu an çok iyi bir sistemim var her oyunu en az HİGH'ta oynayabilirim ama Pes 13 Blur ve Tekken gibi oyunları PS3'te arkadaşlarımla oynamayı seviyorum bu yüzden bende almayı düşünüyorum.

PS4 alacak paranız varsa bakmayın derim ama PS3 tabikii alınır. Hâla bol bol oyuncusu var. Oynayabileceğiniz exclusuvie ve normal oyunları var. Birbirinden güzel hemde. PS4 alamayacaksanız kesinlikle alın. Ancak güncel oyunları oynamayı unutabilirsin en azından çoğunu :)

PS4 alabilirim. Ama oyunları çok pahalı bir oyuna 200 tl veremem. PS3 oyunları şuan uygun PS3 için daha 2 sene oyun çıkar ve piyasada yüzlerce PS3 oyunu var oynanabilir.

PS4 alabilirim. Ama oyunları çok pahalı bir oyuna 200 tl veremem. PS3 oyunları şuan uygun PS3 için daha 2 sene oyun çıkar ve piyasada yüzlerce PS3 oyunu var oynanabilir.
PS4 oyun paralarını bence sorun etmeyin. Ama PS3 alırsanızda zaten oynayacak bol bol oyun var ancak güncel oyun için PS4 alırsanız iyi olur.
PS3 alırsanız söyleyin de beraber oynarız ;)

Sorun etmeyin demekle olmuyor. PS4 oyunları neredeyse 200 TL PS3 oyunları daha uygun fiyatlı ve hala güncel oyunlar gelecektir.

Sorun etmeyin demekle olmuyor. PS4 oyunları neredeyse 200 TL PS3 oyunları daha uygun fiyatlı ve hala güncel oyunlar gelecektir.
Öncelikle:
PSN üzerinden oyunlar bazen çok ucuzluyor. Ayrıca oyunlara para biriktiriceksin.
Eğer çalışıyorsan iş başka tabii.
Ben mesela okul harçlığımdan yemek yemiyor eve yürüyorum. Deli gibi para biriktirmeye çalışıyorum. İlk kendi paramla aldığım orjinal oyunum [PS3 için] GTA V'di :D

GTA 5 canından değerli değil. Bunu unutma daha 13 yaşındasın yemediğin yemekler büyümemene yol açabilir.
Valla bizim ailede öyle bir sorun olacağını zannetmiyorum :D
Evde genelde YEME kavgası oluyo rxD
Ayrıca öğlen yemek yememek pek bir farkı olmuyor :)
Konu nereye döndü ya. Kısaca PS3 alınır ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı