Artık Technopat'a giresim bile gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aademirciogluu

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2015
Mesajlar
762
Çözümler
7
Technopat Forum'da oldukça saygılı bir şekilde yıllarca mesaj yazdım, elimden geldiğince yardım etmeye, çözüm önerisi sunmaya, konulara dahil olmaya çalıştım. Çok fazla yardım aldığım bir forum oldu burası. Ama artık buraya girmek konulara göz gezdirmek bile istemiyorum ve sevdiğim bir forumun bu hale gelmesi beni üzüyor.

Forumda homofobi, transfobi, ırkçı söylemler, mizantropi, kadın düşmanlığı, özgürlük karşıtlığı ve daha birçok sayamadığım aklıma gelmeyen şey kol geziyor. Ve bunlara yönelik çok az çalışma görüyorum. Bunu bir şikayet olarak da algılayabilir algılamak isteyen. Amacım kötü değil ancak bunların nezih bir ortamda temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunlara yer verilmemesi gerektiği düşüncesindeyim. Kendi fikrimdir. Muhtemelen bu konunun altı kavga gürültü olacak yine.

Bu platform çok daha iyi bir yer olacakken bu şekilde bir ortama dönüşmesini görmek istemezdim.
 
Forumda paralı troller de çok fazla. Algı yapmaya çalışıyorlar, böylelerini umursamamaktan başka yapacak bir şey maalesef yok. Şunu da belirteyim, altı üstü bir forum sitesi. Vaktini geçir ve çık git. Bu kadar umursamayı gerektirecek bir durum bence yok.
 
Bakış açınız çok garip. Mesela ben ülkenin bir yanlışından şikayetçi oldum, "o zaman ülkeden git" gibi bir şey mi diyeceksiniz?
Kardeş onla bu ne alaka ülkeden gidebilen düşünmeden gider şikayet etmez zaten. Ama sanki bu arkadaşın bu foruma girmesi zorunlulukmuş gibi konuşuyor.
 
Kardeş onla bu ne alaka ülkeden gidebilen düşünmeden gider şikayet etmez zaten. Ama sanki bu arkadaşın bu foruma girmesi zorunlulukmuş gibi konuşuyor.

E tamamda arkadaş sadece bir fikir vermiş yöneticilere, neden bunlar yüzünden gitsinki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı