Artık tek tek sistem toplanılmıyor

156318

Kilopat
Makaleler
5
Tek tek sistem toplayınca fiyat çok fazla oluyor. Eskiden çoğu kişi marka PC aldığı için böyle değildi. Artık herkes hazır sistemlere yöneldiği için satıcılar da parçaları tek tek satmıyor, satsa da pahalı oluyor. Bu durum üzüyor tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem zahmetsiz ve ucuzken kimse zahmetli ve pahalı olan bir şeye yönelmez sadece 1660 ekran kartı 6 bin TL iken 1660'lı sistemleri 7-8 bin bandında alabiliyorken hele hiç alınmaz tek tek sistem.

Bundan bir süre önce RTX 3060 12k fiyat bandı civarındaydı. Üstüne bin lira kadar para ekleyip 3060'lı sistem alabiliyordunuz. Böyle komik bir piyasa varken şahsen ben de tutup tek tek toplamak istemezdim açıkçası.

Hazır sistem zahmetsiz ve ucuzken kimse zahmetli ve pahalı olan bir şeye yönelmez sadece 1660 ekran kartı 6 bin TL iken 1660'lı sistemleri 7-8 bin bandında alabiliyorken hele hiç alınmaz tek tek sistem.

Ben de bilgisayar toplayacak olan biriyim de, eğer önerdiğiniz hazır sistem varsa listeye ekleyebilirim, bütçe 4500-5000 TL.

Ben parçaları tek tek topluyorum bakalım hazır sisteme göre ucuz mu olacak pahalı mı ben de merak ediyorum piyasa çok garip çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı