Hocam genel kullanıcıya 2009 (20H2) güncelleştirmesi ile gelmesi çok zor. Çünkü bayağı bir geri dönüş almaları lâzım bunun için. Üzerine bayağı düşünülecek, geliştirilecek.
Yüksek ihtimalle, 2009 güncellemesiyle gelmeyecek ama 2021 Mayıs (21H1) güncellemesine hazır olur.
Hocam açıkçası, böyle bir özelliğin bir anda işlevsel olacağını düşünmüyorum. Oturması en az 1-2 yıl sürer.
Ama oyun modundan ziyade, gereksiz servisleri kapatıp kullanıcının sadece işlem yaptığı uygulamalarda/oyunlarda daha iyi bir performans alacağımızı düşünüyorum. Bu performans, FPS açısından olmaz belki ama açılış süresi, GPU/CPU yük dağılımını optimize eder diye tahmin ediyorum.
'cihazınızı nasıl kullanmayı planladığınızı daha iyi anlamanıza ve cihazınızı kullanım amacınıza göre özelleştirmenize yardımcı olması için' yoksa yine mi reklam verisi topluyorsun Microsoft?
Reklam verisi toplamasını kapatıyorum her güncelleme ile geri açıyor.
'1. olan ise internetten DeBloat araçlarını topluyor ve onları size sunuyor.' bayağı güvenli imiş. Windows'u etkinleştir programı da koy tam olsun 3 TL lik lisans için tüm guvenlik duvarını vs kapatıp o tarz programları kullananlar var gerçekten.
'1. olan ise internetten DeBloat araçlarını topluyor ve onları size sunuyor.' bayağı güvenli imiş. Windows'u etkinleştir programı da koy tam olsun 3 TL lik lisans için tüm guvenlik duvarını vs kapatıp o tarz programları kullananlar var gerçekten.