Artık yeni çıkacak oyunlardan bir beklentim yok

Vicente14

Kilopat
Eskiden yeni çıkacak oyunları büyük bir heyecanla beklerdim. Örneğin FIFA 15 bilgisayara yeni nesil grafiklerle geleceği için büyük bir hype ile oyunun çıkmasını beklemiştim. Ancak son yıllarda yeni çıkacak hiçbir oyun beni en ufak heyecanlandırmıyor. Bu yeni çıkacak oyunların kalitesinin kötü olacağını düşündüğümden de değil. Mesela GTA VI çıktığında oyun tarihinde bir devrim yapması muhtemel bir oyun, ancak az da olsa beni heyecanlandırmıyor. Sizde de durum böyle mi?

Açıkçası beni eskiden de heyecanlandırmıyordu. Yani sevdigim oyun cıkıyor diye mutlu olurdum ama aman aman bir heyecan olusmazdı. Yok 2 sene onceden para biriktiriyim falan hiç olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık müşteri memnuniyeti diye bir şey yok, herkes para peşinde. Tek müşteri memnuniyetini hedefleyen oyunlar; indie oyunlar ve sayılı AAA firmalar.

Artık müşteri memnuniyeti diye bir şey yok, herkes para peşinde. Tek müşteri memnuniyetini hedefleyen oyunlar indie oyunlar bir de sayılı AAA firmalar.

Aynı fikirdeyim, artık indie oyunlardan aldıgım keyifi yuksek bütçeli oyunlardan almıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun elbette birçok sebebi var fakat şunu söylemeliyim ki eski oyunların tadını yeni oyunlar veremiyor.

34 yaşındayım bu yaşa kadar çıkmasını beklediğim ve heyecanladıran tek oyun Crysis 3 oldu. Hala Soundtrack'ını dinlediğimde burnum sızlar gözlerim dolar...

Ama yine de oyun piyasası her 5-6 senede bir sıçrama yapıyor. Hala 2011 yılında çıkan Dark Souls'u oynasak ta bazı oyunlar umut vadediyor. RDR2 gibi kaliteli yapımlar geldi ve gelecek te.

Ben 4-5 sene sonra çok farklı türler ve kalitede oyunlar göreceğimize inanıyorum. Yaşta geçiyor tabii o ayrı bir konu.

Ağabey, ben de 18 yaşındayım. İnsan yaş aldıkça dahi farklı oyun türlerine merak salıyor. Yani önceden oynadığımız oyunlara karşı isteğim neredeyse tükenmişken, bir yandan da hiç oynamadığım oyun türlerine merak saldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…