Yazın hpcam günümüz biraz daha şenlensinDurun mailden yazayım şuna da buraya dahil olsun alt tab atıp mailden yazmaktan sıkıldım![]()
Yazın hpcam günümüz biraz daha şenlensinDurun mailden yazayım şuna da buraya dahil olsun alt tab atıp mailden yazmaktan sıkıldım![]()
Çok para kazanıyorlar demek ki.Aynen öyle hocam. Çok iyi bir para teklif ettiler söylemesi ayıptır 50.000 gibi bir miktar ama hayatımda haram paraya el sürmedim sürmem de Allah'a şükür![]()
Google'den reklam mı alsak yaGoogle'a sadece aryagross yazınca burada çıkıyor bizim konu. Biraz daha yukarı çıkartırsak çok iyi olur.
Eki Görüntüle 2087381
Muhtemelen çok fazla kişiyi düşürüyorlardır.Çok para kazanıyorlar demek ki.
Başlığı adminler değiştirmiş ya"Konu yükselsin başka kişiler de görsün" mesajı.
Bence problem yok hatta daha bile aciklayici ilk bakista.Başlığı adminler değiştirmiş ya![]()
Ben o lanetli siteyle hiç uğraşamam. Şikayetvarın kendi zaten onların sayfasını dolandırıcı olduğunu bilmesine rağmen ayakta tutuyordur para karşılığı. O site artık gerçeği yansıtmıyor eğer iyi botlarınız varsa ve buna izin veriliyor.Çok teşekkürler, sizin sayenizde emin oldum dolandırıcı olduklarına. Çünkü şikayet var sitesi beni etkilemişti. Ama Technopat sitesini son anda fark edebildim.
Bir şey sormak istiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Sadece tam mantığını anlamaya çalışıyorum. Hiç sizden şikayet var sitesinde yakın tarihte şikayet yazan oldu mu ? Daha kolay şekilde insanların görebilmeleri için. Şikayet var sitesi ürünü almamış kişilerin yorumlarını mı siliyor diye de düşündüm. Ama neyse ki siz ve sizin gibi kişiler sayesinde bir şekilde bazı kişiler bu durumu fark edeceklerdir. Teşekkürler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.