M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar ekranda pikselleri sayıyorum, youtube'u hele hiç demiyorum sizce iade etmelimiyim?
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Ekim 2023 #2 MytthArrow dedi: Arkadaşlar ekranda pikselleri sayıyorum, youtube'u hele hiç demiyorum sizce iade etmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Fiyat performans bazında hep önerdiğim bir monitördü şaşırdım. Evet memnun değilseniz iade edin.
MytthArrow dedi: Arkadaşlar ekranda pikselleri sayıyorum, youtube'u hele hiç demiyorum sizce iade etmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Fiyat performans bazında hep önerdiğim bir monitördü şaşırdım. Evet memnun değilseniz iade edin.
M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 MytthArrow dedi: Arkadaşlar ekranda pikselleri sayıyorum, youtube'u hele hiç demiyorum sizce iade etmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Çınar hocam sizce ? RedStone18 dedi: Fiyat performans bazında hep önerdiğim bir monitördü şaşırdım. Evet memnun değilseniz iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam inan benim 60 hz tn panel bile daha iyi gösteriyor youtube'u?
MytthArrow dedi: Arkadaşlar ekranda pikselleri sayıyorum, youtube'u hele hiç demiyorum sizce iade etmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Çınar hocam sizce ? RedStone18 dedi: Fiyat performans bazında hep önerdiğim bir monitördü şaşırdım. Evet memnun değilseniz iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam inan benim 60 hz tn panel bile daha iyi gösteriyor youtube'u?