GeistDerTechnik Picopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 207 Makaleler 7 22 Eylül 2020 #121 Oyunu hangi motor ile geliştiriyorsun?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Eylül 2020 #122 Webcam kullanan insan dedi: Çok güzel olur hocam. Sizlerle iletişimde bulunalım. Hocam neyle yapıyorsunuz, bende yapayım. Genişletmek için tıkla... E-Postamı veriyorum, moderatörlere sormuştum sorun olmaz demişlerdi. Mail adresim üzerinden emeği geçenlerin ismini verir misiniz Son düzenleme: 22 Eylül 2020
Webcam kullanan insan dedi: Çok güzel olur hocam. Sizlerle iletişimde bulunalım. Hocam neyle yapıyorsunuz, bende yapayım. Genişletmek için tıkla... E-Postamı veriyorum, moderatörlere sormuştum sorun olmaz demişlerdi. Mail adresim üzerinden emeği geçenlerin ismini verir misiniz
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 22 Eylül 2020 #123 GeistDerTechnik dedi: Oyunu hangi motor ile geliştiriyorsun? Genişletmek için tıkla... Unity. Ama bilgilerin tamamını silip Unreal Engine de geçebilirim. Şimdilik Unity yani. Affansen dedi: E-Postamı veriyorum, moderatörlere sormuştum sorun olmaz demişlerdi. affansen@yandex.com Mail adresim üzerinden emeği geçenlerin ismini verir misiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bana neyle yaptığınızı söyler misiniz lütfen, maile yazacağım birazdan yine de
GeistDerTechnik dedi: Oyunu hangi motor ile geliştiriyorsun? Genişletmek için tıkla... Unity. Ama bilgilerin tamamını silip Unreal Engine de geçebilirim. Şimdilik Unity yani. Affansen dedi: E-Postamı veriyorum, moderatörlere sormuştum sorun olmaz demişlerdi. affansen@yandex.com Mail adresim üzerinden emeği geçenlerin ismini verir misiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bana neyle yaptığınızı söyler misiniz lütfen, maile yazacağım birazdan yine de
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Eylül 2020 #124 Webcam kullanan insan dedi: Hocam bana neyle yaptığınızı söyler misiniz lütfen, maile yazacağım birazdan yine de Genişletmek için tıkla... Filmora üzerinden yapacağım.
Webcam kullanan insan dedi: Hocam bana neyle yaptığınızı söyler misiniz lütfen, maile yazacağım birazdan yine de Genişletmek için tıkla... Filmora üzerinden yapacağım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 22 Eylül 2020 #125 Affansen dedi: Filmora üzerinden yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bende yapayım değil mi?
Affansen dedi: Filmora üzerinden yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bende yapayım değil mi?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Eylül 2020 #126 Webcam kullanan insan dedi: Sağ olun hocam. Bende yapayım değil mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz de yapabilirsiniz. Ama benim de hevesim var. Oyunda katkım olsun istiyorum.
Webcam kullanan insan dedi: Sağ olun hocam. Bende yapayım değil mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz de yapabilirsiniz. Ama benim de hevesim var. Oyunda katkım olsun istiyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 22 Eylül 2020 #127 Affansen dedi: İsterseniz siz de yapabilirsiniz. Ama benim de hevesim var. Oyunda katkım olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam, size bıraktım. Mailden istediklerimi yazacağım
Affansen dedi: İsterseniz siz de yapabilirsiniz. Ama benim de hevesim var. Oyunda katkım olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam, size bıraktım. Mailden istediklerimi yazacağım
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Eylül 2020 #128 Webcam kullanan insan dedi: Olur hocam, size bıraktım. Mailden istediklerimi yazacağım Genişletmek için tıkla... Acelesi yok değil mi? Günde 8 dersim var. Fırsat bulduğum zaman yapacağım.
Webcam kullanan insan dedi: Olur hocam, size bıraktım. Mailden istediklerimi yazacağım Genişletmek için tıkla... Acelesi yok değil mi? Günde 8 dersim var. Fırsat bulduğum zaman yapacağım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 22 Eylül 2020 #129 Affansen dedi: Acelesi yok değil mi? Günde 8 dersim var. Fırsat bulduğum zaman yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Ne acelesi, hiç gerek yok.
Affansen dedi: Acelesi yok değil mi? Günde 8 dersim var. Fırsat bulduğum zaman yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Ne acelesi, hiç gerek yok.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #130 Hocam kaç kat var? Çok kat olsun.