Asgari Ücret 2020 TL

Türkiye dediğin ülke 1923'de kurulan cumhuriyetten ibaret değildir. Bunu da hatırlatmak isterim. Lafı çarpıtma, konuda kal.
Atatürk ve arkadaşları gibi bir yiğitler çıkmasaydı Sevr kabul edilir, o zaman bakardın haritaya neyden ibaret olduğunu söylerdin. Alttan alta iktidarı sıvarken, diğer yandan da Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i duyunca tüylerin diken diken oluyor farkındayım.

Atatürk ve arkadaşları gibi bir yiğitler çıkmasaydı Sevr kabul edilir, o zaman bakardın haritaya neyden ibaret olduğunu söylerdin. Alttan alta iktidarı sıvarken, diğer yandan da Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i duyunca tüylerin diken diken oluyor farkındayım.

Bana bilmediğim şeyleri anlat genç. Her seferinde köşeye sıkışınca Atatürk kartını kullanmayı bırakın. Bırakın artık Atatürk üzerinden prim yapmayı. Senin karşında çocuk yok.

İktidarın da canı cehenneme. Kimin sıvadığı yorumlardan belli zaten.

Atatürk'ü ve Cumhuriyeti sizden öğrenecek değilim. Düşüncenize zıt gidince nasıl da kuduruyorsunuz.

Ayrıca bana Atatürk düşmanıymışım gibi muamele yapma. Şahsım hakkında hiçbir bilgin veya fikrin olmadan Atatürk'ü duyunca tüylerin diken diken oluyor diye saçma sapan cümleler kuruyorsun.

Ben tarihini yeteri seviyede bilen bir insanım. Atatürk gibi bir lidere saygısızlık yapacak kadar cahil değilim.

Kaldı ki yukarıdaki mesajımda da herhangi bir saygısızlık söz konusu değil.

Son düzenleme:
Mustafa Kemal Atatürk ismi kimsenin arkasına saklanıp sığınacağı bir liman değildir. Her seferinde siyaset ve politika ile görüşlerini sunarken Türkiye Cumhuriyeti kurucu liderini ağzınıza alarak bir yere varma hedefi içine de girmeyin. Farklı argümanlarınız olsun.

Bana bilmediğim şeyleri anlat genç. Her seferinde köşeye sıkışınca Atatürk kartını kullanmayı bırakın. Bırakın artık Atatürk üzerinden prim yapmayı. Senin karşında çocuk yok.

İktidarın da canı cehenneme. Kimin sıvadığı yorumlardan belli zaten.

Atatürk'ü ve Cumhuriyeti sizden öğrenecek değilim. Düşüncenize zıt gidince nasıl da kuduruyorsunuz.
Sen bu konuda benim mesajımı alıntılamasan istediğini yazabilirdin, benim hiç umrumda olmazdı. Kudurup bana yazdığın için cevap veriyorum. Benden öğrenecek değilsen niye sıradanlaştırır gibi hakkında konuşuyorsun.

İktidarı beğenmeyen insanları ülkeden kovmakla itam eden sensin ben de ülkeden kovulacak birileri varsa önce Atatürk düşmanları kovulmalı dedim bunda ne var, bu Atatürk arkasına sığınmak mı oluyor.

Mustafa Kemal Atatürk ismi kimsenin arkasına saklanıp sığınacağı bir liman değildir. Her seferinde siyaset ve politika ile görüşlerini sunarken Türkiye Cumhuriyeti kurucu liderini ağzınıza alarak bir yere varma hedefi içine de girmeyin. Farklı argümanlarınız olsun.

Son cümlem aynı zaman da sana da cevap olsun. @Mr. Kerem

Sıradanlaştırmak mı? Nerede sıradanlaştırmışım söyler misin? Ben sadece bu ülke kimsenin tapulu malı değildir yazdım. Kimseye bir hakarette bulunmadım.

Demişsin ki oy verenler madem çok beğeniyor gelsin burada yaşasınlar. Ben de diyorum ki, bu mantıkla beğenmeyenleri de yurt dışına yollayabilir miyiz? Yani demek istediğim bunun beğenip veya beğenmemek ile bir alakası yok.

Kudurup bana yazdığın için cevap veriyorum.

Ben gayet normal bir soru sordum. Ne Atatürk düşmanlığımı bıraktın ne iktidar yalakalığımı.
Tartışmayacaksak bu forumun ve konunun amacı nedir? Kural dışı bir şey de yapmadım hani.

Sen bu konuda benim mesajımı alıntılamasan istediğini yazabilirdin, benim hiç umrumda olmazdı. Kudurup bana yazdığın için cevap veriyorum. Benden öğrenecek değilsen niye sıradanlaştırır gibi hakkında konuşuyorsun.

İktidarı beğenmeyen insanları ülkeden kovmakla itam eden sensin ben de ülkeden kovulacak birileri varsa önce Atatürk düşmanları kovulmalı dedim bunda ne var, bu Atatürk arkasına sığınmak mı oluyor.

Son cümlem aynı zaman da sana da cevap olsun. @Mr. Kerem

Ülkeden Suriyeliler haricinde kimse gitmesin. Atatürk düşmanları ya da terör sempatizanları psikolojik ve doğru bir eğitim sistemiyle raylar yerine oturabilir tabi bu iktidarla bu durum pek olası gözükmüyor fakat bilinen gerçek bir yenilik ve restore hareketine girdiysen bunu ancak sağlıklı bir eğitim ile çözersin.

Ülkeden Suriyeliler haricinde kimse gitmesin. Atatürk düşmanları ya da terör sempatizanları psikolojik ve doğru bir eğitim sistemiyle raylar yerine oturabilir tabi bu iktidarla bu durum pek olası gözükmüyor fakat bilinen gerçek bir yenilik ve restore hareketine girdiysen bunu ancak sağlıklı bir eğitim ile çözersin.
Türkiyede doğan Suriyeli çocuklara vatandaşlık verilmesi konuşuluyor, gideceklerini sanmıyorum.

Türkiyede doğan Suriyeli çocuklara vatandaşlık verilmesi konuşuluyor, gideceklerini sanmıyorum.

Bu eli kulağında olan operasyonun başarıyla sonuçlanmasının ardından oluşacak “güvenli bölge” olarak da adlandırılan bu yere Suriyelilerin bir kısmını gönderme planı da var. Ben yavaş yavaşta olsa bu ülkeden hepsinin gideceğini düşünüyorum. Senin dediğin doğruysa şayet muhalefet partililerin ve halkın da vereceği tepkiyle bu plan rafa kalkar aksi taktirde gerçekten büyük sorunlar baş gösterir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı