Asgari ücret 5.500 TL oldu!

Konuyu gördüm sinirim bozuldu. Gülme krizine girdim. Enflasyon olmuş %73, hala asgari ücreti arttırmayı çözüm olarak gören "ekonomist" zeki arkadaşları alkışlıyorum.
Zaten fiyatlar birkaç güne 2 katına çıkacak sonra asgari ücret az diye millet sokağa çıkacak, milleti oyalıyorlar. Ayrıca enflasyon o kadar değil. Çok daha fazla.
 
Zaten fiyatlar birkaç güne 2 katına çıkacak sonra asgari ücret az diye millet sokağa çıkacak, milleti oyalıyorlar. Ayrıca enflasyon o kadar değil. Çok daha fazla.

Sosyal medya kanunu diye bir şey var. Müebbet yemek istemiyorum.

Sinirim bozuldu hala gülüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İzmir, ekmek zammına iyi direnmişti. Bugün asgari ücret zammı açıklanacağını duyunca zammı yedik. 3 Lira olan ekmek 4 Lira'ya çıktı.

Bu sarı sendikaların hali 12 Eylül döneminden bile kötü durumda. Asgari ücret sendikaların olduğu bir komisyon tarafından tespit edilmeli ama sayı saptayamıyorlar. Cumhurbaşkanını bekliyorlar, o kadar etkisiz hale geldiler.
Ne bir çalışma, ne bir eylem... Hiçbir şey olmadan "milletin adamı"nın ağzına bakıyorlar.

Reis lütfetmiş, seçim de olmasa yılbaşına kadar zırnık koklatmazlardı. Bu da kâr diyeceğiz ne yazık ki.

Gülme emojisi atarak haklı olmuyorsunuz ülkede yoksulluk sınırı 19000TL 4 kişilik aile için bunu 4 bölersek 4750TL oluyor ki İstanbul için bu rakamlar asgari ücret 5500TL o yüzden asgari ücret gayet de iyi evlenme takıntılıysanızda kuru ekmek yemeyi hak ediyorsunuz.
O nasıl hesap yav?
Asgari ücret tanımını bir oku da gel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı