Asgari ücret 5.500 TL oldu!

Allah'ım, şu düşünce yapısına bak! O zaman Afrika'da zengin, nasıl olsa 3-5 tane zengin var. Diğerleri fakirse fakir boş ver. :D

Düzelecek mi? Al işte. Senden anca bu cevap beklenirdi. Eğitim sistemi bitmiş, enflasyon fırlamış, hukuk yok, yolsuzluklar fırlamış sen gelmiş burada "ekonomi düzelecek" diyorsun.

Değil mi? Kafan mı iyi? Ülkeyi ben mi yönetiyorum. Çıldırtmayın insanı. Ya adamlar İstanbul'da 3-4 kişiye 60 milyon liralık burs vermişler 60! Bu yolsuzluktur. Daha var, sayayım mı? Ülkenin bu hale gelmesinden akp sorumlu ve hep öyle olacak. Saçma sapan ekonomik politikalar yüzünden bu haldeyiz. Borcu da ben çektim zaten. İç borç faizi bilmem neyi geçmiş hala daha hükümeti haklı çıkarma çabasındasınız.

Devletin sadece otomasyondan aldığı 1 aylık vergi ile ülkeyi baştan yenilersin.
Asgari ücreti ve faizi yükselten bir hükümet var karşında.
Enflasyon bilmem kaçlara çıkmış hala daha faizi yükseltiyorlar.
"Faiz sebep enflasyon sonuç" diyen bir iktidardan ne beklersin ki?

Ek olarak cari açığın büyük bir kısmı elektrikte. Ama hükümetimiz sağ olsun hala daha elektrik konusuna el atamıyor. 500 milyar dolarcık kasaya sahip olan hükümetimiz bunu yapamıyor. Biliyor muydun, 1-2 yıl öncesine kadar ekonomimiz de 200 milyar dolar fazla para vardı. :D AAA pardon, hükümet yapmadı, ben yaptım.

İlk defa sana hak verdim haklısın aslında.
 
Asgari ucretin artmasi maalesef benim moralimi bozuyor artik. Yeni yilda gelen zammin etkilerini gordukten sonra cidden kotu hissettiriyor.
 
Lisedeki sigara fiyatlarını özledim. 8.50 ye chesterfield alırdım. 11.50'ye Winston Light alırdım. Şimdi bi sigaraya 26 lira vermek koyuyor. Reis boruyu iyi döşüyor. Göklerden gelen kararların ne demek istediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
Hayır benim aileden gelme harçlığımda değişmedi lise 1'de de 10 lira alıyodum şimdi 2.mezun senem hala 10 lira alıyorum ahahahahha ekonominin özeti bu valla.
 
Arkadaşlar ekonomiye eyvallahta resmi olarak 6 milyon gayri resmi 10 milyon Arap nüfusu var memlekette. Bunun gelecekte demografik bir felaket olacağını düşünenlerdenim. Bizim vergilerle hükümet bunlar için Suriye'de bina dikiyor. Kendi halkı bu kadar ekonomik kriz içerisindeyken bi tereyağ bile yiyemezken dünyaya da en çok gıda yardımı yapan enteresan bi ülkeyiz. Ortadoğu ile bağı kesmek lazım. Yani artık ciddi ciddi Türk milletinin hem bu Suriyelilere karşı hem de ekonomi için sokaklara çıkma taraftarıyım ama malum işte. 2 kere tutuklanmış ceza almış biriyim bu arada.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında yaptığı açıklama ile asgari ücret 5500 TL oldu.

4253 TL olan asgari ücret 5500'a çıkarak 1247 TL arttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı