Ashe (Ayaz Okçu) Rehberi

Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ashe.png
ASHE

Arkadaşlar merhaba :) ben bu gün sizlere Ashe'le ilgili yaptığım rehberi sunacağım. İlk önce şöyle başlayalım. Ashe menzilli saldırı yeteneğiyle yanında iyi bir tank veya champion olduğunda en önemli karakterlerden birine dönüşür. Özellikle bottom yani aşağıdaki koridordan çalılıklara saklanarak uzaktan rakiplerinize de zarar verebilmeniz Ashe'in en iyi özelliklerinden biridir. Şahsen bende her zaman çoğu oyunumda ya Ashe ya Warwick kullanmışımdır. Neyse temel bilgilere geçelim yani skillere, buildlere, ve kabiliyetlere.

SKİLLER:


FrostShot.png
Q: Ashe'in en önemli skillerinden biri. Ama minyonlar için harcamayın çünkü damage arttırmaz. Bu yetenek Ashe'in damage vurma şansını arttırır eğer skillleriniz dolmamış ise Q'yu açarak vurmanız daha mantıklı.

Volley.png
W: Ashe'in en güçlü saldırısı. Yanınızdaki champion'a göre w yeteneği iyi bir support saldırısı olabilir. Eğer yanınızda, Warwick, Malphite, Zac gibi tanklar varken W atmanız rakibi çok zor durumda bırakır.


AsheSpiritOfTheHawk.png
E: Ashe'in bu yeteneği haritayı açar. Level'ına göre menzili artar ayrıca e'yi atarak gördünüz champları keserseniz sayısına göre para verir. Ama daha çok taktik oynayan oyuncuların kullandığı bir yetenek yeni başlayanlar için fazla önem vermeyin derim. (Benim gibi :D :D)


EnchantedCrystalArrow.png
R (Ulti) : Ashe'in Ultisinin en önemliği özelliği haritadaki istediğiniz oyuncuya gönderebilmeniz. Evet tüm haritayı dolaşabiliyor.Ve bir o kadarda hasar veriyor ve 3.5 saniye gibi önemli bir süre isabet ettirilen rakip hareket edemiyor. Ve ayrıca yavaşlıyor. Eğer TF (Team Fight yani bilmeyenler için takımla birlikte karşı takıma hep beraber dalmak) deyseniz ve mananız varsa penta (5'te 5) bile yapabilirsiniz. Bu Ashe' in en korkutucu saldırısı.

SKİLL SIRASI (BAŞLANGIÇ- OYUN SONU)

W,Q,W,E,W,R,W,Q,W,Q,R,Q,E,Q,E,E,E



BUİLD (İTEM SETİ)

Başlangıç


1055.png
arrow-right.png
2003.png

(2 tane (Doran'ın kılıcı) ( 5 Tane (Can iksiri)



Alınması Gerekenler

3072.png
arrow-right.png
3087.png
arrow-right.png
3031.png
arrow-right.png
3006.png
arrow-right.png
3035.png

(Kanasusamış) (Statik Hançer) (Ebedi Kılıç) (Savaş Çizmesi) (Son Fısıltı)



RÜN



rune_5245.png
rune_5259.png
rune_5317.png

(Gelişmiş saldırı gücü damgası) (Gelişmiş zırh mührü) (Gelişmiş büyü direnci damgası)
9 9 9


rune_5412.png


(Gelişmiş can çalma damgası)

9




Kabiliyetler


BXAOvD.png



Evet arkadaşlar rehberim bu kadardı sorularınız olursa yazabilirsiniz teşekkürler :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı