Çözüldü .Asi dosyası not defteri olarak açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Synth3x

Kilopat
Daha fazla  
Asi uzantılı bir dosyayı yanlışlıkla not defteri olarak açtım ve bütün. Asi uzantılı dosyalar not defteri olarak açılıyor. Format atmadan nasıl tekrar uzatantıyı. Asi yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1599481332881.png
    2 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HKEY_CLASSES_ROOT'dan. Asi olan kısmı silip,
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts'dan .asi olanı seçip silin ve PC'yi yeniden başlatın.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts'dan .asi olanı seçip silin ve PC'yi yeniden başlatın.

Çözüm
Teşekkürler sorun ortadan kalktı.

Bunu .BIN dosyası içinde yapsak geçerli olur mu?

.Asi yerine .Bin dosyasını silersen olabilir sanırım.

Tam başı yaptın usta hkey classes root felan ne anlatır mısın lütfen
Explorer dosyası yok deployment vsr

Son düzenleme:
olmuyor users kısmında asi dosyası yok bende

olmuyor bilader bende user kısmında asi dosyası yok ROOT dan sildim olmadı yeniden başlattım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…