Aman abi n'apıyosun?Arkadaşlar inanır mısınız bilmem ama aşı olduktan sonra bütün ailem aşıdan dolayı öldüler, ben yalnız başıma kaldım. Aşı olmayın, şu ana kadar aşı olan her 2 kişiden 3 tanesi ölüyor! Bu aşılar tedavi etmiyor! Nüfus kontrolü bu, 40 yaş üzeri ölsün diye bu aşıları yapıyorlar!
Geçende ben de öldüm. Şu an ahiretten yazıyorum. Tek dilek hakkımı kullanıyorum.Arkadaşlar inanır mısınız bilmem ama aşı olduktan sonra bütün ailem aşıdan dolayı öldüler, ben yalnız başıma kaldım. En az 6500 tanıdığım aşı olduktan sonra öldü! Aşı olmayın, şu ana kadar aşı olan her 2 kişiden 3 tanesi ölüyor! Bu aşılar tedavi etmiyor! Nüfus kontrolü bu, 40 yaş üzeri ölsün diye bu aşıları yapıyorlar!
Hocam neresindesiniz?Geçende ben de öldüm. Şu an ahiretten yazıyorum. Tek dilek hakkımı kullanıyorum.
Arkadaşlar aşı olmayın.
Şu an bekliyoruz. Galiba az sonra kıyamet kopacak. Bizim burada zaman yok galiba.Hocam neresindesiniz?
Buluşalım çay içeriz.
Vallahi çok iyi güldürdünGeçende ben de öldüm.
Vallahi biz başlatmadık. Sadece devam ettiriyoruz...Konunun trole gitmesi üzücü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.