Aşı randevusuna 1 saat geç kalmak

ElonMusk

Decipat
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
1.523
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aşı randevumun olduğu saate hali sahamız var, randevuya 1 saat geç gitsem ne olur? izin verirler mi?
 
Arayın bilgi alın. Çalışanları ve diğer randevu alanları mağdur etmeyecekseniz geç gidin. Aksi bir durum varsa iptal edip sonra gidin.
 
Sorun olmaz mutlaka aşı olursunuz ancak kaçırdığınızda yoğunluk varsa daha fazla bekleyebilirsiniz eğer deneyimsiz biri çıkarsa prosedür böyle ne yapayım diyebilir ancak bu durum çok az rastlanır size önerim geç kalmamanız ya da önceden hastaneyi arayıp geç kalacağım bir sorun olmaz değil mi demeniz daha etik olabilir.
 
Arkadaşlar aşı randevumun olduğu saate hali sahamız var, randevuya 1 saat geç gitsem ne olur? izin verirler mi?
Ben sağlık ocağından 2.doz aşıyı vurduracaktım, trafik nedeniyle iş yerinden evin yakınındaki sağlık ocağına geç kalacağımı arayıp bildirdim. Dediler mesai saati bitmeden (18.00'e kadar) gelmeye çalışın aşınızı yapalım problem olmaz demişlerdi. Yine de sorup öğrenmende fayda var.
 
Ankara'da oldum ben aşıyı. Randevu falan hak getire. Bir kağıt imzalıyorsunuz, sıraya giriyorsunuz, hemen vuruyorlar aşıyı. İlk dozumu başka bir ilde olmuştum, orada da aynı şekildeydi. Daha sonra arkadaşlarım da 1-2 saat geç kaldıklarını söyledi. Onlarda sorun çıkmamış. Siz bilirsiniz. Sizin oralarda nasıl olur bilemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı