Aşı taraftarı mısınız?

Aşı olan kaç kişi var?
Ben 14 yaşındayım çıktığı zaman ben aşı olacağım.
Annem ve babam oldu.

Ben şu anlık değilim, her akrabamda da vurulduktan sonra ağrı vs oldu. Şu anlık erken gibi.

Ben şu anlık değilim, her akrabamda da vurulduktan sonra ağrı vs oldu. Şu anlık erken gibi.
Aşının yan etkilerinde 1-2 gün ağrı, yüksek ateş, bulantı, kusma gibi yan etkiler yazıyor hocam. Bu yan etkiler normal. Çoğu aşıda bu yan etkiler görülüyor.

Aşı taraftarı olmayan kişiler dünyanın düz olduğunada inanıyordur.

Aşının garantisi var mı? Aşının birden çok yan etkisinin olduğu da bir gerçek? Zorunlu olmayan ve hiçbir garantisi olmayan bir aşıyı insanlar koyun psikolojisiyle koşup oluyor. Zorunlu olursa zaten bir garantisi olur ve herkes aşısını yapar siz buradan cahilliğinizi belli etmişsiniz.

Müslüman değilim. Aşı kendini kanıtlarsa gider aşı olurum. Sorunlu muyum?

Bunun tarafı mı olur ? Aklı başında ve bilime inanan herkes aşı olmalı.

Bunun tarafı mı olur? Aklı başında ve bilime inanan herkes aşı olmalı.

Aklı başında olup bilime inan insan da aşının gelecekteki risk ihtimallerini düşünebilir ve buna göre karar verebilir çok saçma örnekler veriyosrunuz. Kısaası aşıya güvenen kişi aşı olur. Gelecekteki risk ihtimallerine güvenmeyen olmaz.

Aşının garantisi var mı? Aşının birden çok yan etkisinin olduğu da bir gerçek? Zorunlu olmayan ve hiçbir garantisi olmayan bir aşıyı insanlar koyun psikolojisiyle koşup oluyor.
Aşının ölüm oranını düşürdüğü ve vakalarda aşı olanların aşı olmayanlara göre azınlık olduğu net bir şekilde görülüyor. Ancak aşının garantisi elbette yok, ben eskiden bir sebeple 5 doz aşı olmuştum o zaman bile aşıyı olmak istiyor musunuz diye kağıt imzalatmışlardı. Herkes aşı vurulmalı, ancak son karar kendinizde bitiyor.

İnsanlarla temas halinde değilim. Zorunlu olursa tabii ki yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…