Aşık mıyım, değil miyim?

Eğer 5. sınıf isen 12-13 yaşında olman lazım,
Ben 5. sınıf iken gece sütümü içip uyurdum.
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor AB

Bu yaşta bunlar ne yiğidim.

Ya gözünü seveyim 5. sınıfta ne sewi ya ben 5. sınıfta dalga değil ama süt içip uyuyordum abi kuzenin ne yaşamakta.

8.sınıfta sınava çalışman gerekirken düşündüğün konuya bak. Sanki 20 yıl sonra kız bulamıyacan.

Hayatını karartıp bu yaşta sevgili yapma bencemin 8. sınıf olunca sevgili yap ama seviyorsan duygularını saklama.

Hiç yapma aynı durumu bende yaşadım 6.sınıfta sevgili yaptım 8'e kadar beraber gittik ama sonunda sınıfa yeni erkek gelince bırakıp gitti nedeni zaten bariz açık ama beni en çok parçalayan zaten beni sırf eğlence için sevmiş olmasıymış bu işlere hiç bulaşma kız 1 yıl elinde oynatır kendine alıştırır 1 yıl sonra bırakır ama sen hala onda kalırsın şu an sadece derslerine odaklan LGS'yi kazan ondan sonra lise de bakarsın kendine iyi bak önerimi dikkate al ama bunun gibi çok olay olur çoğu kızda böyle olaylardan sonra gittikleri yeri söylememe gerek yok o konulara girmeceğim ama bence hiç açılma arkadaş ol lise de bakarsın o işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…