Aşık olduğum kız sohbeti azaltmak istedi

lazrail61. 1717

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar
Ben şuan 16 yaşındayım yaşım daha genç. Aynı sınıfta bir kıza aşık oldum. Kızla bayağı samimi oldum sonrasında kız bir anda benle bu olayı konuşmak istedi. Gecenin 12'sinde bu olayı konuştuk. Kız bana 2 yıl bekle dedi lisenin bitmesini istedi. Ben de kabul ettim. Kızla ne arkadaşım ne de sevgili. Kız bana 2 yıl sonraki cevabını söylemiyor ve geçen gün beni abisiyle tanıştırdı. Abisi sonra bizi baş başa bıraktı sohbet ettik ama baya sohbet ettik. Sohbetimizin akşamı kıza şakasına takıldım. Kızda şakasına trip attı bana. Her yerden engelledi. Ama şakasına sabahı ben engeli kaldırmasını istedim. Kaldırdı fakat sohbeti azaltmak istedi. Sohbetimiz günde 6 saate çıkabiliyor. Kızla bizim durum sizce ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Arkadaşlıktan öteye gitmeyecek ilişkiniz. 6 saat falan da ne konuşuyorsun arkadaş. Yapacak daha iyi bir şeyler bul ve bu kızla vaktini boşa harcama.

Ama kızda arada bir bana diyor bunu yani kendi kafamda dönen bir şey değil. Tek sıkıntı şu an aramızda bana soğuk yapıyor arada bir. Beni test ediyor ama ben böyle işlere gelemiyorum. Zaten bu 6 saat konuşmamızdan dolayı azaltmak istedi konuşmayı. Dedi sen benimle konuşmaktan başka bir şey yapmadığından başka şeylere odaklanamıyorsun. Vakti boşa harcama demekten başka şeyler önerseniz benim için daha iyi olacak.

Cidden, kızla 6 saat ne konuşuyorsun? O 6 saati daha iyi değerlendirmeye bak. Kız seni yedek konumunda tutuyor işte. Belli olmuyor mu? Tek kıza bağlı neden kalacaksın ki? Ne mantığı var? O nasıl farklı erkeklerle konuşacaksa sen de farklı kızlarla konuş.

Cidden, kızla 6 saat ne konuşuyorsun? O 6 saati daha iyi değerlendirmeye bak. Kız seni yedek konumunda tutuyor işte. Belli olmuyor mu? Tek kıza bağlı neden kalacaksın ki? Ne mantığı var? O nasıl farklı erkeklerle konuşacaksa sen de farklı kızlarla konuş.

Hayır kızın Instagram'sı var bende. Yani normal arkadaş çevresinden öğreniyorum sevdiği biri yok.

"Kız şakasına engelledi" 🤣

Doktora git kendi kafanda kurma sorunun var.

Hayır kafamda kurmuyorum. Arkadaşlar ben şizofreni değilim.

@lazrail61. 1717, illaki sevdiği birinin olmasına gerek yok. Kızın arayış içerisinde olup olmadığını nereden bileceksin? Kızın doğrudan küfür etmesi mi gerekiyor? Sana 2 yıl bekle demiş, daha ne demesini bekliyorsun? Kendi kendine gelin güvey neden oluyorsun? Değer mi?

@lazrail61. 1717, illaki sevdiği birinin olmasına gerek yok. Kızın arayış içerisinde olup olmadığını nereden bileceksin? Kızın doğrudan küfür etmesi mi gerekiyor? Sana 2 yıl bekle demiş, daha ne demesini bekliyorsun? Kendi kendine gelin güvey neden oluyorsun? Değer mi?

Ben kolay kolay aşık olan biri değilim ama bu kız farklı. Kızı bayağıdır tanıyorum kız açık sözlü biri. Ve 12 yıllık arkadaşı var ona her şeyi anlatır. Arkadaşı bana yalan konuşmaz. Yani bu devirde bir kıza bağlı kalmak en iyi şey gibi geliyor bana.

Ben kolay kolay aşık olan biri değilim ama bu kız farklı. Kızı bayağıdır tanıyorum kız açık sözlü biri. Ve 12 yıllık arkadaşı var ona her şeyi anlatır. Arkadaşı bana yalan konuşmaz. Yani bu devirde bir kıza bağlı kalmak en iyi şey gibi geliyor bana.

Ve ben bu konuyu kızla konuşmadan önce arkadaş olarak konuşurken bana diyordu. Böyle işleri sevmediğini bunu yapanların ergen kişiler olduğunu söylemişti. Bilmiyorum hocam ben birine gerçekten güvenmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı