Aşık olunan kişi nasıl unutulur?

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Kısa süre önce bir olay yaşadım ve buraya içimi döküp tavsiye almak istedim. Kendisiyle güzel bir ilişkimiz vardı gayet samimi ilerliyorduk ve asla beni friendzone alanına sokmamıştı. Bir sevgili gibi davranıyordu. Bunun sonucunda aşık oldum. Daha sonra öğrendim ki kendisini aldatan adama geri dönmüş. Öğrendiğimden beri çökmüş durumdayım sürekli titriyorum ve kusasım geliyor. Nasıl unutabilirim? İtirat edip kurtulmak istedim ama artık sevgilisi var ve bunu yapmak bana saçma geldi.(kızla aynı sınıfta aynı ortamdayız. Her an görüyorum, duyuyorum, hissediyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Montla kaka yap.

Kuzey Tekinoğlu gibi soğuk davran, aşkını kine çevir. Kuzey Tekinoğlu abim böyle yapıyorsa vardır bi bildiği.
Zaten soğuğum artık eğer fark edip sorarsa açılma fırsatı bulacağım. Ondan sonra da selamı sabahı keseceğim. Saolun hocam.
Git başka kıza yönel. Bir kıza takılmak çok saçma gelmiştir bana hep.
Saçma ancak öyle olmuyor be hocam. Unutamıyorsun, her an gözümün önünde, her an onu hatırlıyorum. İnan ondan çok daha güzel kızlar var ama onun büyüsü başka. Büyük bir hataya düşmüşüm ne yazık ki.

Zaten soğuğum artık eğer fark edip sorarsa açılma fırsatı bulacağım. Ondan sonra da selamı sabahı keseceğim. Saolun hocam.

Saçma ancak öyle olmuyor be hocam. Unutamıyorsun, her an gözümün önünde, her an onu hatırlıyorum. İnan ondan çok daha güzel kızlar var ama onun büyüsü başka. Büyük bir hataya düşmüşüm ne yazık ki.
Daha güzel kızlar var ama onun büyüsü başka mı? Ne kadar iyi yüreklisin. :D

Unutamazsın. Senin gibiler bir kıza takılı kalıp ömür boyu aglamaya mahkumdur.
Normalde bir kızdan istediğini alamayacağını anlayan bir erkek hemen diğer kızlara yönelir ama senin gibiler çakılı kalır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı