Asık suratlı esnaf sorunu

@Kurtlar Vadisi Pusu, galiba arkadaş da esnaf olduğu için bu kadar tepkili :D Biz de almayarak tepkimizi gösteririz, olur biter. Ya kendisi esnaf ya da babası, bir tanıdığı esnaf.

Millet oturup seninle ahbablık edip sohbet mi edecek alacağını al almıyosan çık git.

Sohbetten bahsetmiyoruz. Bir tepki vermelerinden bahsediyoruz. Adama ne dersem deyim robot gibi kalıyor. Esnafsanız falan bu şekilde konuşuyorsanız tüm dediklerimi üstünüze alınabilirsiniz.

Millet oturup seninle ahbablık edip sohbet mi edecek alacağını al almıyosan çık git.

Olay tamamen hoşgörü tamam biz demiyoruz ki sabaha kadar muhabbet etsin fakat biraz da müşteriye karşı kibar olsun bazı esnaflar için söylüyorum.

@Kurtlar Vadisi Pusu, galiba arkadaş da esnaf olduğu için bu kadar tepkili :D biz de almayarak tepkimizi gösteririz, olur biter. Ya kendisi esnaf ya da babası, bir tanıdığı esnaf.

Haklısın.😅

Benim çocukluğumda Mustafa diye bir abi vardı. 50 yıldır babadan oğula esnaf restoran işletiyorlardı ve herkese güler yüzlü, herkesle sohbet eder ve hal hatır sorardı. :D

Aranan esnaf bulundu(!)😅

Bende anlam veremedim böyle yapmalarına. Sanki zorla orada tutuyorlar. Yahu müşteri gelmiş güler yüzle karşılasan ölür müsün? Bir de bunların cevap vermeyenleri var onlar daha beter. Kolay gelsin diyorsun susuyor. Kurumsal yerleri bu yüzden tercih ediyorum, yalandan da olsa güler yüzlüler ve müşteri odaklılar.

@imsena, katılıyorum. Allah'tan internet alışverişi var da eskisi gibi tekel değiller, istediğimiz ürün bir yerde yoksa diğer yerde illaki bulabiliyoruz.

Sadece esnaf değil, memlekette herkes böyle, herkes sinir küpü. Ülkenin gelirleri belli bir kesime gidiyor, halkta para yok, herkesin derdi var, bu ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünüyordur belki de o sıra. Televizyonlar da menfi haber çok, müspet haber ise yok denecek kadar az. İzlediğimiz dizilerin, haberlerin-ki bunların çoğunluğu adam öldürmek, aldatmak, metres ilişkileri, kadına şiddetten oluşuyor- bilinçaltımıza ağır etkisi var. En azından ben böyle düşünüyorum.

Bu sorunlar çözüldüğünde herkes güler yüzlü olacaktır tekrar. Derdi olmayanın adamın mutlu olmasına engel bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı