Sirius Blackw
Picopat
Kusura bakma da bir yerimle güldüm psikolağa gitsen ne diye açıklayacaksın acaba Xd
Hocam Tofaş güzel ama teneke olduğu gerçeğini değişmiyor. Eğer çok seviyorsanız bir tane maket Tofaş alabilirsiniz, ben alacağım birkaç hafta sonra.Hocam aldırmayın böyle insanları hayatında o arabayı gördüğümü var.
Warex tâbi yasak olur, ciğeri olmayan arabada gürültü egzozu ne ayak?
Hocam Tofaş güzel ama teneke olduğu gerçeğini değişmiyor. Eğer çok seviyorsanız bir tane maket Tofaş alabilirsiniz, ben alacağım birkaç hafta sonra.
Bende çok fena Tofaş ve modifiye hastalığı var okulda dersi dinleyemiyorum okul yolun kenarında warexle Honda geçiyor hemen cama koşuyorum.
Foruma kaos yaratmak için mi geldin?Hocam sen hayatında konya egzoslu doğana bindinmi gel bin yanıma çift kemer takarsın ciğer ne gösteriyim sana![]()
Dünya malına bu kadar anlam yüklemeyin, altı üstü bir araba. Sözlerimde dikkat edecek birşey yokHocam sen hayatında konya egzoslu doğana bindinmi gel bin yanıma çift kemer takarsın ciğer ne gösteriyim sana
Profilinizde Tofaş var sözlerinize dikkat edin sağlam değil gerçekten değil ama bu beni vazgeçtirecek bir şey değil insan gururunu kırar yani başkasına söylemeyin benim bütçem var yine de biniyorum istesem daha iyisinede binerim ama zevk bu bütçesi buna yetende var yani gurur kırmayın.
Yorumlara gülenleri hangi Tofaş'cı sapladı gülüyor acaba gelin sizde daha iyisi varsa deneyelim bir de ben sapliyim size![]()
Hocam onun verdigi zevki verecek mi bu arabaya modifiye yapmasanda yanlarsın hastası olan bilir bu araca ne taksan yakışıyor ayrıca alamayacağımız malın hayalini kurmayız.
Hocam sen hayatında Konya egzozlu doğana bindinmi gel bin yanıma çift kemer takarsın ciğer ne gösteriyim sana
Profilinizde Tofaş var sözlerinize dikkat edin sağlam değil gerçekten değil ama bu beni vazgeçtirecek bir şey değil insan gururunu kırar yani başkasına söylemeyin benim bütçem var yine de biniyorum istesem daha iyisinede binerim ama zevk bu bütçesi buna yetende var yani gurur kırmayın.
Yorumlara gülenleri hangi Tofaş'cı sapladı gülüyor acaba gelin sizde daha iyisi varsa deneyelim bir de ben sapliyim size![]()
Bu Tofaş'ı bir ben mi sevemedim ya?Tofaş kraldır, modifiye en çok ona yakışır.
Sevmek zorunda değilsin hocam.Bu Tofaş'ı bir ben mi sevemedim ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.