Aşırı derecede PqueeN fanları

Şu yorumdan yapmacıklık akıyor, insanlar nasıl bunu seviyor anlamıyorum gerçekten. Arkadaşlarınıza gelecek olur isek böyle bir insan için ya da herhangi bir insan için sizi gruptan attılarsa sizde onları hayatınızdan atın.

Sınıftaki arkadaşım okulun son gününe kadar yazdı PqueeN fanıydı tatil olduğu an yazmayı bıraktı sınıfta kaldığı için uzak durun pis varlıklardan

PqueeN ortalama bir yayıncı diye biliyorum. Fakat Soma'yı bıkarak bitirdiği zamandan beri pek bakmıyorum.

Yayını mı bırakmış?

PqueeN ortalama bir yayıncı diye biliyorum. Fakat Soma'yı bıkarak bitirdiği zamandan beri pek bakmıyorum.

Yayını mı bırakmış?
Hocam tam olarak bir bilgim yok ya ara verdi ya da bıraktı 2-3 yıl yayın açmazsa zaten izlenmesi baya düşecektir.

Tüm PqueeN fanlarına laf edenler neredeyse o insanlarla aynı kafa yapınız var, sorun PqueeN fanı olmaları değil sorun yukarıda arkadaşın dediği gibi başkalarının fikirlerine saygı duymamaları ve aşağılık kompleksleri.

Pelini severim fakat yaptıkları saçmalık ve yayını bırakmadı ara verdi

Elraenn ve birkaç az bilinen yayıncılar dışında hiç birini izlemiyorum (eskiden WTCNN, Jahrein falan da izlerdim).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…