Aşırı el terlemesinin ilaçla çözümü var mı?

realpinkman

Kilopat
Selam, ellerim aşırı terliyor. Her türlü elektronik cihazı bozuyor ve oksitlendiriyorum. Ellerim hep ıslak veya nemli. ETS tedavisi var fakat riskli farklı yerlerinde terleme başlatma şansı var ve sinirler zarar gördüğü için geri dönüş şansı olmuyor. İlaçla tedavi olarak bu terlemeye son verenler olduğunu gördüm. Tecrübesi olanlar aktarabilir mi?

Selam, ellerim aşırı terliyor. Her türlü elektronik cihazı bozuyor ve oksitlendiriyorum. Ellerim hep ıslak veya nemli. ETS tedavisi var fakat riskli farklı yerlerinde terleme başlatma şansı var ve sinirler zarar gördüğü için geri dönüş şansı olmuyor. İlaçla tedavi olarak bu terlemeye son verenler olduğunu gördüm. Tecrübesi olanlar aktarabilir mi?

Vallahi reis ben laroxyl kullandım en son benim her yerimden ter akıyor maalesef ona rağmen etkisini gördüm istersen piskiyatriye uğra yardımcı olurlar ve son olarak gerçekten yazıklar olsun koskoca tıp buna çare bulamadı ya.

ETS ameliyatı olma sakın perişan olursun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

izlemenizi tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı