Aşırı kilolular için bisiklet tavsiyesi

Kilolu olup olmadığı sizi ilgilendirmez. Ne yediği veya kilo alıp almayacağı da. Bisiklet önerin veya birşey yazmayın. Bisiklet önerisi dışında konuda herşey var galiba.
Bence de. Ben aşırı kilolu olmadığım için kendime göre bisiklete biniyorum arkadaşa bir şey öneremem ama hemen eleştiri yapan insanlar var. Yok kilon şöyle böyle bilmem ne. Önermiyorsan sessiz kal arkadaşım.
 
Bütçe önemli. Zaten ağırsınız bunun üzerine çelik gibi daha ağır materyalden yapılmış kadrolar tercih etmeyin. Alüminyum idealdir sizin için. Şehir içinde sürecekseniz dağ bisikleti almayın. Şehir bisikletlerine yönelin. Merak etmeyin kilonuzdan dolayı kırılmazlar. Bütçenize uygun bir ürün seçin.
 
Öncelikle selam, 115kilo ve 185cm boyum var. Bana göre bisiklet önerebilir misiniz?

Edit: Zayıflamak için bisiklet almıyorum, zaten sporumu günlük yapıyorum. Neden soruma cevap olmayan yanıtlar yazıyorsunuz anlamıyorum.
Hocam size önerim, sağlam materyal kullanmanız fakat çelik gibi kaliteli ama pahalı malzemelerden üretilmiş bisiklete çok bir şeyler olacağını sanmam ama herhangi bir şey olmasına karşın, almamanızı öneririm. Zarara girersiniz. Sağlam ve bütçenize uygun bir şey alın yetecektir.
 

Geri
Yukarı