Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #11 Ekin2407 dedi: Sizin ve aşka inandırmaya çalıştığınız kişinin yaşını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 22 ben 20 o
Ekin2407 dedi: Sizin ve aşka inandırmaya çalıştığınız kişinin yaşını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 22 ben 20 o
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 20 Mayıs 2021 #12 Skibbe dedi: 22 ben 20 o Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey ona özel olarak iyi davranmak + küçük beklemediği sürprizler yapmak.
Skibbe dedi: 22 ben 20 o Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey ona özel olarak iyi davranmak + küçük beklemediği sürprizler yapmak.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #13 Vur kaç politikası izlemen lazım. Eğer pozitif sonuç alamıyorsan sal gitsin. Sana zarar verir bu. Karışılık alamadığın bir insan sadece senin enerjini sömürür.
Vur kaç politikası izlemen lazım. Eğer pozitif sonuç alamıyorsan sal gitsin. Sana zarar verir bu. Karışılık alamadığın bir insan sadece senin enerjini sömürür.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #14 Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu.
Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mayıs 2021 #15 Skibbe dedi: Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç aşık olmadıysa nasıl iğreniyor?
Skibbe dedi: Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç aşık olmadıysa nasıl iğreniyor?
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 20 Mayıs 2021 #16 Skibbe dedi: Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu. Genişletmek için tıkla... Saçmalık, ona kimse aşık olmadıysa aşka nasıl inanmıyor ya da nasıl iğreniyor?
Skibbe dedi: Kafası biraz değişik işliyor. Hayatında hiçbiri ona aşık olmamış ne cevap vereceğine bile şaşırdı. Aşktan falan bahsedince iğreniyorum diyordu. Genişletmek için tıkla... Saçmalık, ona kimse aşık olmadıysa aşka nasıl inanmıyor ya da nasıl iğreniyor?
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #17 403329 dedi: Hocam hiç aşık olmadıysa nasıl iğreniyor? Genişletmek için tıkla... Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck.
403329 dedi: Hocam hiç aşık olmadıysa nasıl iğreniyor? Genişletmek için tıkla... Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 20 Mayıs 2021 #18 Skibbe dedi: Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck. Genişletmek için tıkla... Bana yalan söylüyor gibi geldi siz yine de üstte yazdığım şeyleri deneyin.
Skibbe dedi: Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck. Genişletmek için tıkla... Bana yalan söylüyor gibi geldi siz yine de üstte yazdığım şeyleri deneyin.
Güldane Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mayıs 2021 #19 Zamana bırak bence. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #20 Skibbe dedi: Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck. Genişletmek için tıkla... Hocam o kızın kafası yerinde değil ben söyleyim. 14 yaşında değil, eminsiniz değil mi?
Skibbe dedi: Bir kere aşık değil de hoşlandım demişti birisinden. Sonra hiç olmamış hoşuna gitmiyormuş muck muck muck. Genişletmek için tıkla... Hocam o kızın kafası yerinde değil ben söyleyim. 14 yaşında değil, eminsiniz değil mi?