emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Temmuz 2020 #1 Suriye/Afrin'e giden abim şimdi çatışma bölgesine çatışmaya gidiyor. Bugün dedem vefat etti, üstüne abimin çatışmaya gitme haberini aldık. Perişan içindeyiz. Evde çok kötü durumdayız, lütfen akıl verin ne yapmalıyım?
Suriye/Afrin'e giden abim şimdi çatışma bölgesine çatışmaya gidiyor. Bugün dedem vefat etti, üstüne abimin çatışmaya gitme haberini aldık. Perişan içindeyiz. Evde çok kötü durumdayız, lütfen akıl verin ne yapmalıyım?
Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 10 Temmuz 2020 #2 Allah yardımcın olsun.
M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 10 Temmuz 2020 #3 Benim babam 25 yıllık askerdi ve bekliyorduk işte tabi elimizden bir şey gelmiyordu. Hayırlısıyla dönmesi dileğiyle.
Benim babam 25 yıllık askerdi ve bekliyorduk işte tabi elimizden bir şey gelmiyordu. Hayırlısıyla dönmesi dileğiyle.
D DarkNight_ Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 441 10 Temmuz 2020 #4 Allah yardımcınız olsun, umarım iyi haberlerle döner.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #5 Başınız sağolsun. Allah tüm erlerimize sağlık ve güç versin.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2020 #6 Tavsiye bunları düşünmemeye çalışman. Kafanı dağıtacak seni meşgul edecek bir şeyler bul.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Temmuz 2020 #7 Parti Şapkası dedi: Tavsiye bunları düşünmemeye çalışman. Kafanı dağıtacak seni meşgul edecek bir şeyler bul. Genişletmek için tıkla... Evin içinde herkes perişanken başka bir şeyle uğraşmam mümkün olamıyor.
Parti Şapkası dedi: Tavsiye bunları düşünmemeye çalışman. Kafanı dağıtacak seni meşgul edecek bir şeyler bul. Genişletmek için tıkla... Evin içinde herkes perişanken başka bir şeyle uğraşmam mümkün olamıyor.
impentium Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 94 10 Temmuz 2020 #8 Dedene Allah'tan rahmet, Abinin de Allah yardımcısı olsun. Abin için bol bol dua et.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 10 Temmuz 2020 #9 Başın sağolsun. Teroristler yüzünden insanların böyle üzülmesi koyuyor. Konuyu değiştirmeye çalış demek isterdim. :/
Başın sağolsun. Teroristler yüzünden insanların böyle üzülmesi koyuyor. Konuyu değiştirmeye çalış demek isterdim. :/
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Temmuz 2020 #10 Her gecenin bir sabahı var, kötü günleri gösteren Allah iyi günleri de tez zamanda gösterir. Canını sıkma.
Her gecenin bir sabahı var, kötü günleri gösteren Allah iyi günleri de tez zamanda gösterir. Canını sıkma.