Askerden gelip PC toplamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilir misiniz bilmem altın hesabı diye bir şey var, bu hesaba para aktarın. Altın değer kazandıkça paranız da artacaktır. Faiz meselesi falan var mı bilmiyorum orası size ve imanınıza kalmış.

Askerliği para için yapıp gemide miço olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Askeri personel olmak sizi bu kadar yüceltmesin son çare olarak askerde kaldığınız apaçık ortada . Kimsenin yaşı sizinkinden ne fazla büyük ne fazla küçük. Burda söylediğiniz her şeyi sokaktan geçen bi insana sorsanızda anlatır sizin anlattığınız gibi. Bütün prosedürü biliyorum. Çoluk çocuk muhabbeti yapmanıza gerek yok. İhtiyaç anında normal er'lerden önce siz devreye gireceksiniz demek istiyorum . Bu ihtiyaç anı sizin öncelik olduğunuz anlamına gelmiyor. 6 ay daha komutanın bi sözüyle mi kalıyosunuz askerlikte? Hiç mi bi yere imza atmadınız ?

Belki de askerden gelince oynamaya ihtiyacınız veya fırsatınız olmayabilir. Bence askerden gelince toplayın.

Arkadaşın söylediğine katılıyorum. Askerlik bittikten sonra durumunuzu çevrenizi haliyle iş hayatınızıda göz önüne alarak hareket etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Hayırlı Teskereler.

Olayı asker bir tanıdığıma sordum, 6 aydan sonra kendi rızanız ile sözleşme imzalayıp, sözleşmeli er statüsüne geçiyormuşsunuz. 2700 TL maaşı varmış ve normal askerliğinizde çavuş, onbaşı rütbeniz varsa 100-200 TL fark oluyormuş. Toplam 12 aydan sonra, isterseniz devam edebiliyormuşsunuz ve sözleşmeli erlerin hepsini İdlib'e gönderiyorlarmış.

Dönüşte toplarsın. Yeni teknoloji her zaman daha iyidir. Sen dönene kadar kim bilir ne olacak ne çıkacak.

Bilader, senin gibi askeri personele sordum cevabı yazdığım gibi oldu. Kendim uydurmadım yani rahat ol.

Bak canım kardeşim, sana hakkımda detaylı bilgi veremem fakat deniz kuvvetleri komutanlığında rütbeli bir askeri personel olduğumu söyleyebilirim sadece.
Tutarsızlığınız, saçmalığınız buradan belli. Siz kendi hakkınızda bilgi vermiyorken ben neden paylaşıyorum acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke Sosyal'de özel olmadığını bilseydiniz.
Ayrıca muhabbetle uzaktan yakından ilgisi olmayan birinin adını seninle neden paylaşayım ve korktuğum falanda yok, askerlik döneminde çokça askeri mahkemeye çıktığım için korkacağım en son kişi sensin heralde.
Rütben kadar mahkemelere çıkmışlığım vardır buna emin ol tebligat gönderirmişsin buyur gönder ama sana hakaret etmiş miyim bir bak istersen bol keseden sallama.

Arkadaş miçoluğu bi meslek grubu değilde hakaret sayıyor. Forumdaki herkesi kendinden küçük sanıyor sanırım. İnternet üzerinden isim istemeler tehditler falan iyi gidişat. İlk önce mütevaziliği öğrenmen gerektiği kanaatindeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…