M merabalarefenim Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 157 7 Mart 2020 #41 Toplarsan imzamdaki sisteme bak derim.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #42 Silinen üye dedi: Askeri personelin sağda solda ben askeri personelim diye bağırması ne pozisyonda görev yaptığını söylemesi yasaktır. Gerçekten subaysa arkadaşı bu mesajlarından dolayı uzun bir süre maaş ve disiplin cezası almaz umarım. Genişletmek için tıkla... Uğraşmayacağım zaten şu saatten sonra. Umarım verilir hatta CİMER'e şikayette bulunayım en iyisi komple çenesi kapansın.
Silinen üye dedi: Askeri personelin sağda solda ben askeri personelim diye bağırması ne pozisyonda görev yaptığını söylemesi yasaktır. Gerçekten subaysa arkadaşı bu mesajlarından dolayı uzun bir süre maaş ve disiplin cezası almaz umarım. Genişletmek için tıkla... Uğraşmayacağım zaten şu saatten sonra. Umarım verilir hatta CİMER'e şikayette bulunayım en iyisi komple çenesi kapansın.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 7 Mart 2020 #43 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Uğraşmayacağım zaten şu saatten sonra. Umarım verilir hatta CİMER'e şikayette bulunayım en iyisi komple çenesi kapansın. Genişletmek için tıkla... Yani yasal olarak hakkınız var.
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Uğraşmayacağım zaten şu saatten sonra. Umarım verilir hatta CİMER'e şikayette bulunayım en iyisi komple çenesi kapansın. Genişletmek için tıkla... Yani yasal olarak hakkınız var.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #44 Silinen üye dedi: Yani yasal olarak hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adından, IP'si bulunup gerekli cezayı alır umarım. Ego kasmak nedir öğrensin bi.
Silinen üye dedi: Yani yasal olarak hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adından, IP'si bulunup gerekli cezayı alır umarım. Ego kasmak nedir öğrensin bi.