Askeri Alanda Türkiye, Orta Doğu'da 1. Sırada!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Global FirePower sonuçlarına göre Türkiye askerî güç olarak Orta Doğu'da 1. sırada. Yine Global FirePower'a göre askerî güç olarak dünya çapında 11. sıradayız. Elbette bu bilgiler %100 doğru diyemiyorum ama bu kadar yüksekte olmamız beni inanılmaz mutlu etti. İnşallah daha da yükseliriz ve bu ülkenin çalışkan gençleri olarak yükseltmek adına elimizden geleni sonuna kadar yaparız. Kaynak:2021 Military Strength Ranking
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakıyorum da herkes ekonomi konusunda.
Profesör olmuş tamam malum parti ekonomiyi iyi yönetemiyor bunu hepimiz biliyoruz da malum partiden önce de ekonomi uçmuyordu yani yine ambargo uygulanıyordu.

En azından Kıbrıs harekatını yaptık. Kıbrıs'ın kuzeyini aldık ambargo yedik. Şimdi hiçbir şey yapmıyoruz ambargo yiyoruz ve devletin ekonomisi çökmüş durumda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'nin askeri gücü oldukça fazla. Türkiye güçsüzdür diyen net kördür. Askeri alanda ki yerli iha'larımızın yerli helikopterlerimizin güçleri belli. Türkiye askeri alanda geri kaldı diyen gündemi araştırmadan konuşuyordur. Ayrıca Türkiye'de de nükleer başlıklı silah var 60-70 civarı kafanızdan salladığınız bilgiler ile konuşmayın burada. Askeri alanda başarılı olmasak yurt içindeki ve Suriye'deki teröristleri nasıl temizlerdik? Yani Türkiye güçsüzdür diyen net kördür. Evet ekonomi alanında biraz sıkıntılarımız bunu da kabul etmek lazım.
 
Bana kalırsa potansiyeli çok daha yüksek bir ülkeyiz bu alanda ama kimse elini taşın altına koyup değişmeye yanaşmıyor. Gerçi bu ülkemizde pek çok alanda böyle ama yetki bende değil ne yapabilirim? 🤭
Neden böyle düşünüyorum?

Hocam dediğiniz gibi ben de katılıyorum. Aslında potansiyeli daha yüksek bir ülkeyiz.
Kamu için söylüyorum günümüzde artık liyakate göre işe alımlar yapılmıyor riyakate göre alım yapılıyor.
Demek istediğim sen bir işte uzmansın o işi çok iyi yapıyorsun ve kamuya başvuruyorsun. Bir diğer kişi de onların olduğu partiden, onlara bağlı, onları destekliyor. Seni seçmiyorlar diğer kişiyi seçiyorlar.

KPSS birincisi öğretmenin atamasının yapılmaması.
Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektör, dekan ve öğretim görevlileri dahil 27 kişi akraba çıktı.
Böyle bir ortamda sen nasıl elini taşın altına koyup değiştirebilirsin ki?

Ayrıca Türkiye'de de nükleer başlıklı silah var 60-70 civarı kafanızdan salladığınız bilgiler ile konuşmayın burada.

@Shimada Sensei hocamın dediğine göre bu nükleer başlıklı silahlar Nato'ya aitmiş. Yani biz kullanamıyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı