S Süleyman duman Centipat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 15 25 Ocak 2021 #11 Araştırdığım kadarıyla no touch lazer ve prk yöntemlerinde korneada kesi yapılmadığı için kabul edilebileceğini gördüm. Era göz hastanesinin websitesinde de no touch lazer ile ilgili bilgi verilmekte isterseniz bakabilirsiniz. Subay Astsubay Alımında Göz Sorunu | Era Göz Hastanesi eragoz.com.tr
Araştırdığım kadarıyla no touch lazer ve prk yöntemlerinde korneada kesi yapılmadığı için kabul edilebileceğini gördüm. Era göz hastanesinin websitesinde de no touch lazer ile ilgili bilgi verilmekte isterseniz bakabilirsiniz. Subay Astsubay Alımında Göz Sorunu | Era Göz Hastanesi eragoz.com.tr
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #12 Ameliyat sonucunda derinlik algısının bozulduğunu duymuştum ilk gözlük taktığımda da merdiven basamaklarında zorlanıyordum açıkçası.
Ameliyat sonucunda derinlik algısının bozulduğunu duymuştum ilk gözlük taktığımda da merdiven basamaklarında zorlanıyordum açıkçası.