Askeri Lise Sınavları Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Torpil yoksa gerçekten imkansıza yakın girmen moralini bozmak gibi olmasın ama saçma sapan nedenlerden dolayı atıyorlar.

Bilgileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Nedenlerin hiçbiri saçma değil. Hepsinin bir mantığı var. Ben sınava girdim, üçünü de kazanmıştım ama istemediğimden mülakata girmemiştim. Abimse mülakata da girmişti ve hava kuvvetlerini kazanmıştı.(Yemin etmeden 8 gün içinde vazgeçti o ayrı konu ) Babam subay olmasına rağmen öyle torpili falan da yoktu abimin. Eskilerde kaldı artık torpil işleri.

Mesela yara iziniz varsa hava kuvvetlerine almazlar çünkü ileride pilot olacak olursanız uçakta maruz kalacağınız G kuvveti yaranızın patlamasina sebep olabilir. Dişinizin yamuk olması bile o kadar yüksek kuvvette ağzınızın kanamasına sebep olabilir. Mükemmele yakın insan vücudu çok yüksek kuvvetlere dayanıklıdır ancak en ufak bozukluk büyük oranda dayanıksızlaştırır vücudu.

Sen söylenenlere bakma. Genelde elenmiş insanların yarattığı şehir efsaneleri onlar. Kolay mı ? Değil. Ama kimse seni torpilin yok diye elemez

Iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…