Askeri logo güzel olmuş mu?

Jules

Kilopat
Katılım
23 Mart 2019
Mesajlar
499
Çözümler
14
Arkadaşlar burası olayı anlattığım kısım. Satır satır yazı okumak istemiyorsanız kısaca soru: "Logo güzel olmuş mu?" Satır satır yazı okumak isteyenler ise benimle gelsin çünkü, bomboş bir hikayem var.

Bizim falanca bir oyunda kendi kendimize takıldığımız bir Discord sunucumuz var. Yeteri kadar büyük değil, resmi değil o yüzden çok kasmıyorduk. Yaklaşık olarak 10-15 kişiyiz. Akşam 11 sularında arkadaşım oyunun orijinal Discord chatinde Yunan asıllı bir kişiyle tartışmaya girmiş. Tartışma 1897 Osmanlı-Yunan savaşına uzayınca Yunan asıllı arkadaş özel üzerinden hakaret etmiş. Arkadaş ise bizim sunucumuza davet etmiş bu raddeden sonra. Dediğim gibi, çok kasmıyorduk o yüzden sunucu logosu normal asker görseliydi ve bunu kullanarak dalga geçtiler. Yarın ben koyundan dönünce saat 8:00 gibi 5-5 bir maçımız olacak. Kazanan taraf diğerine oyun içerisinde kozmetik veren gamepassden alacak. İki tarafında ekonomik durumu çok kötü o yüzden şartlar iki tarafa eşit derecede ağır. Ama olay bu değil. Olay; Yaptığım logo. Kazanırsak kendilerini sunucuda ağırlamayı planlıyorum. Değişik bir "Hellenic Army" logosu kullanıyordu Yunan asıllı arkadaş. Ben de bunu yüzlerine vurmayı planlıyorum. Yaptığım ve uzun uzun bahsettiğim o logo ise bu;
tpatrol.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendim, güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Ama, bence, kask ile F16 görsellerinin üst üste binmesi sadece F16'yı öne çıkarmış. Hatları daha belirgin çizerseniz biraz daha güzel olabilir belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı