A ahmetgbs12 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:03 #1 Terhis olalı 1 ay oldu neredeyse ama hala e-Devlet'te silah altında gözüküyorum. Acaba terhis belgemi alıp şubeye gitsem işleme alırlar mı? Bazı işler için engel oluyor da. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:10
Terhis olalı 1 ay oldu neredeyse ama hala e-Devlet'te silah altında gözüküyorum. Acaba terhis belgemi alıp şubeye gitsem işleme alırlar mı? Bazı işler için engel oluyor da.
jrxain Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:25 #2 e-Devlet sistemi maalesef çok garip çalışıyor. Benim terhisten 3 veya 4 ay sonra terhis olduğum sisteme yansımıştı.
e-Devlet sistemi maalesef çok garip çalışıyor. Benim terhisten 3 veya 4 ay sonra terhis olduğum sisteme yansımıştı.
A ahmetgbs12 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:12 #3 jrxain dedi: e-Devlet sistemi maalesef çok garip çalışıyor. Benim terhisten 3 veya 4 ay sonra terhis olduğum sisteme yansımıştı. Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesine gittim terhis belgesini verdim halledeceğiz dediler bakalım.
jrxain dedi: e-Devlet sistemi maalesef çok garip çalışıyor. Benim terhisten 3 veya 4 ay sonra terhis olduğum sisteme yansımıştı. Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesine gittim terhis belgesini verdim halledeceğiz dediler bakalım.