Askerlik işlemleri nasıl oluyor?

249873

Kilopat
Arkadaşlar 2023 Temmuz ayına kadar ilişiğim yok olarak gözüküyor.

Şu an 130 kilo - 173 boyundayım. Ve gerçekten kilolu olmaktan sıkıldım. Askerlik işlemleri için başvuruda bulunmak istiyorum. Başvuru nasıl yapabilirim? Başvuru sonrası ne tarz işlemler oluyor? Ne tarz belgeler isteniyor? Biraz bilgi verir misiniz?

Genelde 1 yıl erteleme alınıyormuş. Bu ertelemeyi aldıktan sonra AÖF'e yazılırsam erteleme olayı sıfırlanır mı? Okul otomatik tecil eder mi?

Kilo vermek istiyorsanız en fazla 10 kilo verin. 120 kiloyla 1'er yıl arayla 2 kez erteleme sonuncuda muaf alırsınız. Ben aynı süreçteyim oradan biliyorum.

Hocam ben erkenden başvuru yapayım istiyorum. 7 ay daha beklemeyeyim. Diğer yılın başında da bu konular kapansın.

Başvuru süreci nasıl oluyor? Prosedürleri falan hiç bilmiyorum. Genel de bütün işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyormuş sanırım.

Hocam ben erkenden başvuru yapayım istiyorum. 7 ay daha beklemeyeyim. Diğer yılın başında da bu konular kapansın.

Başvuru süreci nasıl oluyor? Prosedürleri falan hiç bilmiyorum. Genel de bütün işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyormuş sanırım.
Edevletten başlatıyosun sonra aile hekimi oradanda hastaneye gidiceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı