adanalı ayhan
Decapat
2003 doğumluyum ve halen askerlik için muayene olmadım. Kuzenim 2022 son ayında muayene oldu ama henüz askere gitmedi. Şu an kaçak mıyım? Borcum var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, izninizle son bir sorum daha olacak. 2003 doğumlular kesin olarak bu sene askere gidecek mi?Evet, yoklana kaçağısınız. Borcunuz için yorum yapamayacağım bilmiyorum çünkü.
Evet. Ben de 2003 doğumluyum, muaf oldum.Teşekkür ederim, izninizle son bir sorum daha olacak. 2003 doğumlular kesin olarak bu sene askere gidecek mi?
Özel değilse neden olduğunuzu sorabilir miyim?Evet. Ben de 2003 doğumluyum, muaf oldum.
Asperger Sendromu, Tek taraflı total işitme kaybı.Özel değilse neden olduğunuzu sorabilir miyim?
Size de teşekkür ederim. Sanırım bu işleri seçimden sonrasına bırakacağım.e-Devlet'e girip askerlik durum belgesi sorgulama üzerinden durumunu kontrol edebilirsin. Kaçak görünüyorsan en yakın şubeye başvurun yazar. Tecil durumu var ise de tarihini oradan görebilirsin. Asker kaçağı olduğun için bir borç vb durumu söz konusu olmaz.
Şu an e-devletim yok ve okulu ortaokulda bıraktığım için tecil ettirmem mümkün değil gibi duruyor. En azından ben böyle biliyorum.Kontrol edip kaçak görünüyorsan tecil ettirmeni öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.