Askerlik muayenesinden sonra direkt muafiyet mi verilir erteleme mi?

fefefero

Centipat
Arkadaşlar merhaba, 173 boy 125 kiloyum heyet 33 D 1'den ' barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir ' benim ilk muyenem olmasına rağmen muaf mı verilir yoksa erteleme mi?
Muafiyet ise eğer ben askerliği yapmak istiyorum bunu 1 yıl erteleme olarak değiştirebilir miyim veya hangi kuruma itiraz etmem lazım.

Erteleme verilir büyük ihtimal kilo verilmesi der büyük ihtimal heyet. Seneye tekrar muyaeneye çağırılır. Askerlik şubesinde rapora itiraz ediyorum derseniz büyük ihtimal başka bir hastanede muayene süreci tekrarlanır.

Kilodan direk çürüğe çıkmıyor diye biliyorum.
Erteleme verilir büyük ihtimal kilo verilmesi der büyük ihtimal heyet. Seneye tekrar muyaeneye çağırılır. Askerlik şubesinde rapora itiraz ediyorum derseniz büyük ihtimal başka bir hastanede muayene süreci tekrarlanır.
Cevapar için teşekkürler.
Benim tek sıkıntı kilo olduğu için başka hastaneye de gitsem sonuç aynı çıkmayacak mı?

Büyük ihtimal aynı çıkar ve itirazınız reddedilir. Kesin sonuç belli oldu mu? Rica ederim.
Hocam sonuç askerliğe elverişli değildir çıktı.
Şimdi nereye itiraz etmem lazım?

Öyle olur, kolay kolay askerlik yapamaz belgesi vermiyorlar.
3 kez aynı kilolarda muayeneye gidersen sonrasında iptal. Eğer sistem değişmediyse ilk sene diyetisyene yönlendirir. 2. sene aynı kilodaysan tekrar diyetisyen 3. sene de aynı ise heyet. Heyette belgelerini inceleyip iptal veriyorlar.
Muaf verildi bu kararı erteleme olarak değiştirebilir miyim.

Son düzenleme:
Hocam sonuç askerliğe elverişli değildir çıktı.
Şimdi nereye itiraz etmem lazım?

Kaçıncı muayene bu? Heyet seneye tekrar muayeneye çağırılırsın dedi mi? Dediyse itiraz etmeye gerek yok. Seneye kilo verirsiniz. Diğer türlü askerlik şubesinde rapora itiraz ediyorum derseniz onlar sizi yönlendirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı