Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.086 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Haziran 2025 #11 @sh6ke e-Devlet üzerinden yapılıyor ama yakın derseniz Askerlik Şube'den yapabilirsiniz.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #12 sh6ke dedi: Bu gerekli belgeler nedir hocam? Mezuniyet belgesi, nüfus fotokopisi vesaire hangileri biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce falan yaptırdım tam hatırlamıyorum. Lise diploması olması lazım, e-Devlet'te var.
sh6ke dedi: Bu gerekli belgeler nedir hocam? Mezuniyet belgesi, nüfus fotokopisi vesaire hangileri biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce falan yaptırdım tam hatırlamıyorum. Lise diploması olması lazım, e-Devlet'te var.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.635 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 15 Haziran 2025 #13 sh6ke dedi: Bu gerekli belgeler nedir hocam? Mezuniyet belgesi, nüfus fotokopisi vesaire hangileri biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece diploma lazım, orijinal olan. Fotokopi değil.
sh6ke dedi: Bu gerekli belgeler nedir hocam? Mezuniyet belgesi, nüfus fotokopisi vesaire hangileri biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece diploma lazım, orijinal olan. Fotokopi değil.
S sh6ke Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #14 The Fallen Angel dedi: 22 yaşına kadar uzatabiliyorsun tecil ile. Askeri şubeye müracaat et. Genişletmek için tıkla... 21-22 yaş benim için kafidir hocam, eğer o kadar uzatabiliyorsam. Ulunay dedi: @sh6ke e-Devlet üzerinden yapılıyor ama yakın derseniz Askerlik Şube'den yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba? WHT dedi: 3 yıl önce falan yaptırdım tam hatırlamıyorum. Lise diploması olması lazım, e-Devlet'te var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam. The Fallen Angel dedi: Sadece diploma lazım, orijinal olan. Fotokopi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam e-devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı?
The Fallen Angel dedi: 22 yaşına kadar uzatabiliyorsun tecil ile. Askeri şubeye müracaat et. Genişletmek için tıkla... 21-22 yaş benim için kafidir hocam, eğer o kadar uzatabiliyorsam. Ulunay dedi: @sh6ke e-Devlet üzerinden yapılıyor ama yakın derseniz Askerlik Şube'den yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba? WHT dedi: 3 yıl önce falan yaptırdım tam hatırlamıyorum. Lise diploması olması lazım, e-Devlet'te var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam. The Fallen Angel dedi: Sadece diploma lazım, orijinal olan. Fotokopi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam e-devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.635 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 15 Haziran 2025 #15 sh6ke dedi: Hocam e-devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İşlemlerini yapacak kişi çok takıntılı biri değilse olur. Normalde orijinal olanı istiyorlar.
sh6ke dedi: Hocam e-devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İşlemlerini yapacak kişi çok takıntılı biri değilse olur. Normalde orijinal olanı istiyorlar.
S sh6ke Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #16 The Fallen Angel dedi: İşlemlerini yapacak kişi çok takıntılı biri değilse olur. Normalde orijinal olanı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir hocam, tatlı ile mi gitsem
The Fallen Angel dedi: İşlemlerini yapacak kişi çok takıntılı biri değilse olur. Normalde orijinal olanı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir hocam, tatlı ile mi gitsem
kalsse Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #17 sh6ke dedi: Askerliğim bölümünde tecil kısmı gözükmüyor hocam, 6 ay 12 gün gibi bir süre kaldığından bahsediyor sadece. Nüfusa kayıtlı olduğum değil de ikametgâh adresime bağlı olan askerlik şubesinden tecil ettirebilir miyim? Keşke öyle bir imkanım olsa hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam açık lise mezunlarının diploması askeriyenin sisteminde gözükmeyebiliyor. En yakın askeri şubeye diplomanız ve kimliğiniz ile gidin onlar size yardım edecektir.
sh6ke dedi: Askerliğim bölümünde tecil kısmı gözükmüyor hocam, 6 ay 12 gün gibi bir süre kaldığından bahsediyor sadece. Nüfusa kayıtlı olduğum değil de ikametgâh adresime bağlı olan askerlik şubesinden tecil ettirebilir miyim? Keşke öyle bir imkanım olsa hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam açık lise mezunlarının diploması askeriyenin sisteminde gözükmeyebiliyor. En yakın askeri şubeye diplomanız ve kimliğiniz ile gidin onlar size yardım edecektir.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.086 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Haziran 2025 #18 sh6ke dedi: Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var. Buradan yapabilirsiniz. Ben askerliği yapalı 2-3 yıl olduğundan link gelemiyor maalesef
sh6ke dedi: Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var. Buradan yapabilirsiniz. Ben askerliği yapalı 2-3 yıl olduğundan link gelemiyor maalesef
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #19 sh6ke dedi: Hocam e-Devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur.