Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ağustos 2022 #11 AHMET9900 dedi: Arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim. Askerlik şubeye gittiğimde adam mezuniyet bilgilerini girdim dedi lakin gene mezuniyet seçeneği görünmüyor. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra yine sorabilirsin. Sisteme geç düşebilir.
AHMET9900 dedi: Arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim. Askerlik şubeye gittiğimde adam mezuniyet bilgilerini girdim dedi lakin gene mezuniyet seçeneği görünmüyor. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra yine sorabilirsin. Sisteme geç düşebilir.
A AHMET9900 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #12 halletim sağolasın sıkıntı yok seçeneği seçebiliyoruz doktor soruyor zaten nasıl yapacaksın askerliğini diye problem olmuyormuş
halletim sağolasın sıkıntı yok seçeneği seçebiliyoruz doktor soruyor zaten nasıl yapacaksın askerliğini diye problem olmuyormuş
B birkul74 Femtopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #13 AHMET9900 dedi: halletim sağolasın sıkıntı yok seçeneği seçebiliyoruz doktor soruyor zaten nasıl yapacaksın askerliğini diye problem olmuyormuş Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneği seçiyoruz? Hem okuyup hem gitmek istiyorum seçeneğini mi?
AHMET9900 dedi: halletim sağolasın sıkıntı yok seçeneği seçebiliyoruz doktor soruyor zaten nasıl yapacaksın askerliğini diye problem olmuyormuş Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneği seçiyoruz? Hem okuyup hem gitmek istiyorum seçeneğini mi?