Askerlik tecili 1 yıl ertelenir mi?

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Dostlar 24 yaşında meslek lisesi mezunuyum. Tecil sürem seneye 19 Haziran 2026 da dolmak üzere. Ve ben şimdiden YKS'ye çalışıp üniversite okumak istiyorum. Askerliğimi ekstradan hiç tecil ettirmedim ve bu konu kafama takıldığı için size sormak istedim. Askerlik şubesine gidip ertelettirme hakkım bulunuyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar 24 yaşında meslek lisesi mezunuyum. Tecil sürem seneye 19 Haziran 2026 da dolmak üzere. Ve ben şimdiden YKS'ye çalışıp üniversite okumak istiyorum. Askerliğimi ekstradan hiç tecil ettirmedim ve bu konu kafama takıldığı için size sormak istedim. Askerlik şubesine gidip ertelettirme hakkım bulunuyor mu acaba?
Muhtemelen yapabiliyorsundur ama gidip bir sor sormadan öğrenemezsin.

Lise mezunu bir kişi 18 yaşından 21 yaşına kadar askerliği tecil ettirebiliyor. 24 yaşında nasıl tecilli oluyorsunuz, hatta 1 sene daha süreniz olduğunu düşünürsek 25 yaşına kadar lise mezunu birisi nasıl tecilli olabiliyor? Ek olarak tecil ettirmediğiniz halde bu durum böyleyse atladığınız bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Bana göre ya lise mezunu değil ön lisans mezunusunuz ya da yoklama kaçağısınız.
Askerlik şubesini arayarak konu hakkında destek isteyebilirsin bana göre senin işin biraz karışık.
Ben üniversite mezunuyum 28 yaşıma kadar tecil alabildim, sen lise mezunusun 25 yaşına kadar talebin olmadığı halde tecilin var. Saçmalık var bu işte.

Lise mezunu bir kişi 18 yaşından 21 yaşına kadar askerliği tecil ettirebiliyor. 24 yaşında nasıl tecilli oluyorsunuz, hatta 1 sene daha süreniz olduğunu düşünürsek 25 yaşına kadar lise mezunu birisi nasıl tecilli olabiliyor? Ek olarak tecil ettirmediğiniz halde bu durum böyleyse atladığınız bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Bana göre ya lise mezunu değil ön lisans mezunusunuz ya da yoklama kaçağısınız.
Askerlik şubesini arayarak konu hakkında destek isteyebilirsin bana göre senin işin biraz karışık.
Ben üniversite mezunuyum 28 yaşıma kadar tecil alabildim, sen lise mezunusun 25 yaşına kadar talebin olmadığı halde tecilin var. Saçmalık var bu işte.
Saçma değil ?
Anlatmışlar bi forumdan, bunu da burada açılan bir konuda gördüm. Konu sahibi paylaştığım linki incelesin.

Meslek lilsesi mezunları 25 yaşlarına kadar tecilli olabiliyorlar bilip bilmeden lütfen herşeye yorum yapmayın.

Meslek lilsesi mezunları 25 yaşlarına kadar tecilli olabiliyorlar bilip bilmeden lütfen her şeye yorum yapmayın.

3 sene önce askerliğimi NATO üssünde yaptım. Bizim oraya gelen arkadaşlardan ve asteğmenlerden öğrendiğim kadarını belirttim.
Bilip bilmeden yorum yaptığım bir kısım bence yok?
Bildiğim kadarını anlatıyorum zaten.

Saçma değil?
Anlatmışlar bir forumdan, bunu da burada açılan bir konuda gördüm. Konu sahibi paylaştığım linki incelesin.

Bak adam ne güzel örneğiyle yardımcı olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı