Askerlik tecili ertelenebilir mi?

Caner09

Hectopat
Arkadaşlar ben meslek yüksek okulunda şu anda aktif öğrenciyim fakat hiç okula gitmedim ikinci dönem kayıt da yaptırmadım, şimdi askerliğim 8yıl tecilli gözüküyor. Okul seneye ilişiğimi kesebilir diye düşünüyorum. O zaman da tecilim bozuluyor diye biliyorum. Bu durumda tecili uzatabilir miyim? İnternette ön lisans mezunları veya ilişiği kesilenler 2yıl erteleyebilir yazıyor. Şu anda e-Devlet'te okul ertlediği için sadece yoklama başvurusu seçeneği var. Eğer okuldan kaydım silinirse tecilimi erteleyebilir miyim?

burayı okudum burada iki yıl ertelenebilir diyor fakat otomatik mi ertleniyor . kendimiz mi ertleme başvurusunda bulunucaz. kayıt sildirdikten sonra bana başvuru için bi zaman tanınacak mı bu işlemler e devletten yapılabilir yazıyor fakat şuanda tecilim okuldan dolayı oldugu ıcın herhangı bir başka işlem yaptırmıyor

Otomatik ertelemez hocam bildiğim kadarıyla askerlik şubesine gitmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…