Emrullah çağlayan y Yoctopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #11 Benim elimde terhis belgesi var işe girişte sorun olurmu acaba ne yapmam gerek 1 ay oldu silah altındaysınız diyor.......
Benim elimde terhis belgesi var işe girişte sorun olurmu acaba ne yapmam gerek 1 ay oldu silah altındaysınız diyor.......
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Nisan 2025 #12 Emrullah çağlayan y dedi: Benim elimde terhis belgesi var işe girişte sorun olurmu acaba ne yapmam gerek 1 ay oldu silah altındaysınız diyor....... Genişletmek için tıkla... E-Devlet üzerinde geç düzeliyor durum. Sorun olacağını sanmam ben 2 hafta sonra işe girmiştim problem yaratmadı.
Emrullah çağlayan y dedi: Benim elimde terhis belgesi var işe girişte sorun olurmu acaba ne yapmam gerek 1 ay oldu silah altındaysınız diyor....... Genişletmek için tıkla... E-Devlet üzerinde geç düzeliyor durum. Sorun olacağını sanmam ben 2 hafta sonra işe girmiştim problem yaratmadı.