Yap denilen şeyi yapmadığınızda neler olabileceğini askerde görürsünüz.Oha bana öyle bir şey yapmaya çalışsınlar bakalım sıkıyorsa.![]()
Kardeşim o adamlar bana o böceği yedirmeye çalışsın elime ilk aldığım silahla milleti tarar yada deli taklidi yapar elime geçen ilk şeyle kafalarını yararım.Askerde sana emredileni yapma bakalım sıkıyorsa, üstünün emrini reddet bir bakalım. Gitmeden bilemezsiniz oradaki emir komuta zincirini. Askerde o sürekli intihar haberleri gelenlerin önemli bir kısmı bu emirlere uymayanlar oluyor.
1- Sana kimse böcek ye demeyecek. Dağda komando olman lazım senin kertenkele/böcek/yılan yemen için ki o da ancak erzağın biterse olacak şey.Kardeşim o adamlar bana o böceği yedirmeye çalışsın elime ilk aldığım silahla tarar ya da deli taklidi yapar elime geçen ilk şeyle kafalarını yararım.
Kardeşim o adamlar bana o böceği yedirmeye çalışsın elime ilk aldığım silahla milleti tarar ya da deli taklidi yapar elime geçen ilk şeyle kafalarını yararım.
1-Yediremezler zaten, benim babam SAT'tı o fare, kurbağa, böcek yiyordu, ama bana eziyet etmelerine izin vermem kardeş.1- Sana kimse böcek ye demeyecek. Dağda komando olman lazım senin kertenkele/böcek/yılan yemen için.
2- Savaş bölgesinde değilsen atış talimleri hariç mermi verilmeyecek, şarjör de sıkı sıkı jelatinlenmiş/streçlenmiş olacak.
3- Sen o silahın tetiğine dokunduğun an çatışma da görmüş olması muhtemel olan üstlerin sıkar geçer. Yazarlar oraya intihar diye. Bu geçmişte olan şey, neler duydum subay akrabalarımdan...
Türkiye'de SAT olmuş kişi sayısının toplamı çok az. SAT eğitimi almış olan babana sor bir bakalım gerçek askerlikteki eğitimler mi daha zor yoksa basit emirlere uymak mı? Babana sor, anlatsın sana gırtlağına kadar dolu mideyle 30 kilometre koşuyu nasıl kusarak yaptığını.1-Yediremezler zaten, benim babam SAT'tı o fare, kurbağa, böcek yiyordu, ama bana eziyet etmelerine izin vermem kardeş.
Bu konuda dürüst olayım, profesyonel asker olmuyorsan maalesef öyle. Askerlikle ilgili neredeyse hiçbir şey görmeyeceksin disiplin dışında. Atış talimi genelde 1 defa olur, acemilik sonrasında şanslıysan ara ara 3 mermilik talim yaptırırlar.2- Hani atış talimi yok mu? Ne diye askere gidiyoruz o zaman? Komutanların sifonunu çekmek, yerleri yalamak için mi gidiyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.