merhaba ben de bu konu için kaydoldum siteye.27 ocakta da ben itirazda bulundum bulundugum ekranda bir ay askıya alındı yazıyordum bir ay bir hafta oldu hala girdiğimde aynı ekran cıkıyor bende de. hergün mail atıyorum help@instagram support@instagram ve complaint@instagram adreslerine ama hala bı sonuc cıkmadı. hayır yeni hesap da acamıyorum aynı telefon ve numarayla sacma sapan ısler yaBir anda şöyle bir şeyle karşılaştım. 2018'den beri hiç ban yemedim mail attım ne zaman dönüş yaparlar açılır mı bir bilginiz var mı? Mail atalı 5 olacak.
Eki Görüntüle 2390535
Merhaba ben de bu konu için kaydoldum siteye. 27 Ocakta da ben itirazda bulundum bulundugum ekranda bir ay askıya alındı yazıyordum bir ay bir hafta oldu hala girdiğimde aynı ekran cıkıyor bende de. Her gün mail atıyorum help@instagram support@instagram ve complaint@instagram adreslerine ama hala bir sonuç cıkmadı. Hayır yeni hesap da acamıyorum aynı telefon ve numarayla saçma sapan ısler ya.
Gelişme var mı hocam.
Hocam vallahi ben yeni açtım dün de askıya alınan hesabıma baktım hala itirazda gözüküyor.
Hocam ben hesap ta açamıyorum kapanıyor direkt anlamış değilim.
hayır maalesef aynı ekranGelişme var mı hocam.
Vallahi hocam ben açtım 2 sonra yeni açtığım hesapta kapandı sonra kımlık dogrulaması ile falan geri açıldı.
Hocam kimlik atıyorum kabul etmiyor bir daha at diyor siz ne attınız belge olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.