Aslan sizce korkutucu bir avcı mı?

xgravity

Picopat
Arkadaslar merhaba.

Technopat'a vakalik bir konu aciyorum belki XD.

Tamam belki omrum boyunca hic gormeyecegim ama bir aslan, insanin bence en buyuk avcisi olabilir yani.

Boyu 2.5 - 3 metre, 200 - 250 Kg. Disiyle bizim mesela boynumuu, kolumuz vb. organimizi kapsa, koparir atar ve bizi cok rahat bogabilir.

Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Arkadaslar merhaba.

Technopat'a vakalik bir konu aciyorum belki XD.

Tamam belki omrum boyunca hic gormeyecegim ama bir aslan, insanin bence en buyuk avcisi olabilir yani.

Boyu 2.5 - 3 metre, 200 - 250 Kg. Disiyle bizim mesela boynumuu, kolumuz vb. organimizi kapsa, koparir atar ve bizi cok rahat bogabilir.

Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ah, sokakta rastgele bir şekilde üstüme aslan atlayacağı için antrenman yapmayı düşünüyorum. Onun dışında bence silahlara dayanamayacak bir avcı yok.

Eğer bir vs birde biz silahsızsak aslan net alır hocam. Ama günümüz şartlarında yiyorsa gelsin bakalım bir enjektör tüfeğine bakar😅

Ah, sokakta rastgele bir şekilde üstüme aslan atlayacağı için antrenman yapmayı düşünüyorum. Onun dışında bence silahlara dayanamayacak bir avcı yok.
Orasi oyle ama mesela silahsiz topluca 5-10 kisinin bile yetiskin bir aslana karsi sansi olmayabilir cunku aslan refleksleri, dayanilikligi, gucu, hizi insana gore cok ileri seviye. Avlar gecer yani.

Orasi oyle ama mesela silahsiz topluca 5-10 kisinin bile yetiskin bir aslana karsi sansi olmayabilir cunku aslan refleksleri, dayanilikligi, gucu, hizi insana gore cok ileri seviye. Avlar gecer yani.
Silahsızsak aslanın açlık durumuna bağlı hocam karnı toksa gergin değilse karışmadığınız takdirde size bir şey yapmaz. Diğer türlü parçalar ama.

Silahsızsak aslanın açlık durumuna bağlı hocam karnı toksa gergin değilse karışmadığınız takdirde size bir şey yapmaz. Diğer türlü parçalar ama.
Chat GPT'ye sordum, aslanin kabaca saldirgan turde tepki verir. Hatta sen hareket etsen bile av sanirmis seni. Bir de tek basina silahli olsan bile aslana karsi sansimiz olamayabilir. Topluca olsa birine zarar verir kesin.

Insan icin degil cogu zaman. Kaplan falan sıkıntı ama.
Kaplan galiba aslandan güçlü bir hayvan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı