1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 25 Temmuz 2021 #11 Klavye ses testlerinde ASMR iyi oluyor fakat yemek ve cinsellik içerikli olanlar iğrenç. Şu hariç: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Klavye ses testlerinde ASMR iyi oluyor fakat yemek ve cinsellik içerikli olanlar iğrenç. Şu hariç: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #12 Triggerlar (klavye tıkırtısı vb.) bir yere kadar rahatlatıyor ama mukbang denen şey cidden rahatsız edici. Kim niye izliyor anlamıyorum.
Triggerlar (klavye tıkırtısı vb.) bir yere kadar rahatlatıyor ama mukbang denen şey cidden rahatsız edici. Kim niye izliyor anlamıyorum.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #13 Yemek videoları değil ama kutu açılımı, sistem toplamaları gibi şeyler hoşuma gidiyor. 16986 dedi: Klavye ses testlerinde ASMR iyi oluyor fakat yemek ve cinsellik içerikli olanlar iğrenç. Şu hariç: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O cinsellik içerikli olanları bir de Twitch de yapıyorlar. Ora da kirlendi iyice.
Yemek videoları değil ama kutu açılımı, sistem toplamaları gibi şeyler hoşuma gidiyor. 16986 dedi: Klavye ses testlerinde ASMR iyi oluyor fakat yemek ve cinsellik içerikli olanlar iğrenç. Şu hariç: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O cinsellik içerikli olanları bir de Twitch de yapıyorlar. Ora da kirlendi iyice.
qGhosT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #14 Seviyordum ama artık değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 00.42'ye dikkat.
Seviyordum ama artık değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 00.42'ye dikkat.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.220 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2021 #15 Kulak yalayan ablaları kulaklıkla dinlerken bi' değişik oluyorum. Twitch Twitch is the world's leading video platform and community for gamers. www.twitch.tv
Kulak yalayan ablaları kulaklıkla dinlerken bi' değişik oluyorum. Twitch Twitch is the world's leading video platform and community for gamers. www.twitch.tv
KS KS MadHax Picopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #16 qGhosT dedi: Seviyordum ama artık değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 00.42'ye dikkat. Genişletmek için tıkla... Korktum
qGhosT dedi: Seviyordum ama artık değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 00.42'ye dikkat. Genişletmek için tıkla... Korktum
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 25 Temmuz 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibilerini severim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibilerini severim.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #18 Tiksindirici iğrenç. Midem bulanıyor. Turşuyu şapırdata şapırdata yiyorlar adamın ağzına turşuyu sokasım geliyor. Ama klavye sesi farklı onu ben izliyorum rahatlamak için değil de uzun kullanımda yeşil Switch rahatsız eder mi diye bakıyorum.
Tiksindirici iğrenç. Midem bulanıyor. Turşuyu şapırdata şapırdata yiyorlar adamın ağzına turşuyu sokasım geliyor. Ama klavye sesi farklı onu ben izliyorum rahatlamak için değil de uzun kullanımda yeşil Switch rahatsız eder mi diye bakıyorum.
4 447080 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 25 Temmuz 2021 #19 ASMR bence gereksiz.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #20 YETIM dedi: Klavye ASMR'leri hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bide Blue Switch olacak. Çatur çutur. MadHax dedi: Korktum Genişletmek için tıkla... Apple jelatin sesi. O his başka hiçbir yerde yok.
YETIM dedi: Klavye ASMR'leri hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bide Blue Switch olacak. Çatur çutur. MadHax dedi: Korktum Genişletmek için tıkla... Apple jelatin sesi. O his başka hiçbir yerde yok.