Asphalt 8: Airborne Bir Hata Nedeniyle İndirilemedi (905)

Bende de aynı sorun vardı, çözdüm ve internettte çözüm bulamamistim. Umarım size de çözüm olur. Önce hesaplardan Google hesabınızı kaldırın. Sonra uygulama yöneticisinden Google Play Store'un güncellemeleri kaldırın ve verileri temizleyin. Tekrar Google hesabiniza giriş yapın. Muhtemelen sorun çözülecektir .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayla karşılaşmayı gerçekten istiyordum ve dün G2'ye The Dark Knight Rises indiriken bu hatayla karşılaştım. Yine 905 kodlu hataydı fakat ben indirmeye başladıktan bir süre sonra alıyorum hatayı. Öncelikle sorunun Google Play hesabımdan mı yoksa cihazdan mı kaynaklandığını öğreneceğim. Bunun için şu an tablete yüklüyorum oyunu. (Aynı hesaptan) Sorunun çözdüğümde nasıl çözdüğümü yazarım. Sizde sorun hala devam ediyor değil mi?

Screenshot_2015-05-02-11-36-28.png

Henüz hatayı almadım.

@brk35 Evet, hata devam ediyor. Bende tablete yükleyip telefona atmayı düşünüyordum. Eğer sorunu çözebilirseniz gerek kalmayacak. :)

Telefondan da indiriyorum şu an. Telefonda %16, tablette %30. Telefonda genelde %30-%40 civarında sorun çıkardı. İndiğinde veya hatayı aldığımda size bildireceğim. @Silinen üye

Az önce hatayı aldım. (Telefondan) Şimdi tablettekini bekliyorum. Ona sorunsuz yüklenirse sorunun cihazla alakalı olduğunu düşüneceğiz.

Screenshot_2015-05-02-12-10-34_1430557863939_1.JPG

Screenshot_2015-05-02-12-15-42_1430558162872_1.JPG

@brk35 Tamamdır, bekliyorum. Eğer tablette sorun çıkmazsa bende tablete yükleyip telefona atarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı