hayaletbabo Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 596 Çözümler 4 27 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Problemim şu: Uzun süredir Mac'ten Asphalt 8 oynuyorum fakat reklam hiçbir koşulda izletmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Merhabalar. Problemim şu: Uzun süredir Mac'ten Asphalt 8 oynuyorum fakat reklam hiçbir koşulda izletmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Musty.freeman Centipat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 Benim bildiğim bilgisayar versiyonunda üzerinde reklam izleyemezsin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 27 Şubat 2022 #3 Musty.freeman dedi: Benim bildiğim bilgisayar versiyonun da üzerinde reklam izleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış, izleniyor ancak arada sırada bende de aynı şey olduğunu inkar edemeyeceğim. Oyunun internete erişimi var mı? hayaletbabo dedi: Merhabalar. Problemim şu: Uzun süredir Mac'ten Asphalt 8 oynuyorum fakat reklam hiçbir koşulda izletmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Musty.freeman dedi: Benim bildiğim bilgisayar versiyonun da üzerinde reklam izleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış, izleniyor ancak arada sırada bende de aynı şey olduğunu inkar edemeyeceğim. Oyunun internete erişimi var mı? hayaletbabo dedi: Merhabalar. Problemim şu: Uzun süredir Mac'ten Asphalt 8 oynuyorum fakat reklam hiçbir koşulda izletmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla...
KS KS hayaletbabo Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 596 Çözümler 4 27 Şubat 2022 #4 429065 dedi: Yanlış, izleniyor ancak arada sırada bende de aynı şey olduğunu inkar edemeyeceğim. Oyunun internete erişimi var mı? Genişletmek için tıkla... İnternet erişimi var zaten Online olaraj yarış yapıyorum fakat reklam izlemeye gelince internet yokmuş gibi davranıyor makine Artı 0 Eksi
429065 dedi: Yanlış, izleniyor ancak arada sırada bende de aynı şey olduğunu inkar edemeyeceğim. Oyunun internete erişimi var mı? Genişletmek için tıkla... İnternet erişimi var zaten Online olaraj yarış yapıyorum fakat reklam izlemeye gelince internet yokmuş gibi davranıyor makine