Asphalt 8 sıfırlama

yasinsuer

Hectopat
Oyunu biraz oynadım, 2 saat kadar para bayağı değerliymiş ben çar çur ettim. Sıfırdan kariyer nasıl açabilirim?

Online hesap açtıysanız yeni hesap açarak, cihazınıza kayıtlıysa uygulama ayarlarından 'verileri temizle'ye basmanız yeterlidir.

@JMSae Denedim ikisini de tekrar yükledim oyunu normalde ilk açılışta yaş sorması lazım ama direk iki seçenek sunuyor eski oturum mu yeni oturum mu diye. Yeni oturum diyince -3000 paradan başlatıyor.

Oyunu oynamak için internete bağlanıyorsanız, ip adresinz üzerinden açılan hesap o cihazın veya o ip'nin hesabı olabilir.
Eski oturumu seçip başka cihazdan açılan bir hesaba girin.

Oyunu oynamak için internete bağlanıyorsanız, ip adresinz üzerinden açılan hesap o cihazın veya o ip'nin hesabı olabilir.
Eski oturumu seçip başka cihazdan açılan bir hesaba girin.
İnterneti kapatıp girdim sıfırdan açtı. İnterneti bağlayınca eski haline geri döndü.

Dediğim gibi başka bir cihazdan hesap oluşturup, kendi cihazınızdan eski bir oturumu aç diyerek o hesaba giriş yaparsanız olabilir.
(Oyunun bilmiyorum)
Ya da başka bir yerden eski bir sürümünü indirip oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…