Asphalt 8 verileri kayboldu

Gobidele1

Decapat
Daha fazla  
Asphalt 8 oyununu telefonuma geri yükledim normalde olan arabaların çizimleri renkleri her şeyi gitmiş ayrıca param 3 milyondu şimdi -11 milyon oldu ne yapmam gerek?

Peki şimdi o fb hesabı ile bağlımı oyun?
Şimdi verileri silinen hesap Google Play games e bağlı oturumunu kapatıp facebook tan girsin şimdi bi sorun yok ama verileri indirmiyor internetim de iyi

Şimdi verileri silinen hesap Google Play games e bağlı oturumunu kapatıp facebook tan girsin şimdi bi sorun yok ama verileri indirmiyor internetim de iyi
Bu ekranda takılı kalıyor sürekli

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-07-15-24-01-736_com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.jpg
    Screenshot_2025-08-07-15-24-01-736_com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 29
neden -11 milyon bakiyeniz var gerçekten çok acayip bir durum. 1 yıl önce bende indirmiştim oyuna uzun süredir girmedim diye para cezası kesmişti. hükümet gibi oyun. ama o kadar fazla kestiğini hatırlamıyorum. ve sizdende o denli büyük miktar keseceğinide sanmıyorum. Oyunu silip yüklemeyi deneyin bi.

neden -11 milyon bakiyeniz var gerçekten çok acayip bir durum. 1 yıl önce bende indirmiştim oyuna uzun süredir girmedim diye para cezası kesmişti. hükümet gibi oyun. ama o kadar fazla kestiğini hatırlamıyorum. ve sizdende o denli büyük miktar keseceğinide sanmıyorum. Oyunu silip yüklemeyi deneyin bi.
Muhtemelen 11 milyon toplam harcanan para zaten bu olaydan sonra sildim oyunu geri yükleyip facebook girişi yaptım hesapta herşey eskisi gibi şuanda ama verileri yükleyemiyor hâlâ

Muhtemelen 11 milyon toplam harcanan para zaten bu olaydan sonra sildim oyunu geri yükleyip facebook girişi yaptım hesapta herşey eskisi gibi şuanda ama verileri yükleyemiyor hâlâ
Onu bilemiyorum hocam. ben hiç öyle bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama envanteriniz arabalarınız geldiği için sevindim. benimde bugatti chironum vardı fb hesabımı kaybettim sanmıştım salladım şifreyi girdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı