Aspire 3 A315-42G kaç TL eder?

Oberstleutnant

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu ürün 2. el olarak ne kadar eder? Satıp masaüstü almayı düşünüyorum. 1 aylık cihaz sorunu yok, garantisi devam etmekte. Malum her şey zamlandı. Laptop fiyatları da artmış durumda veya stok yok. Ne kadara satmalıyım?

Ürün bu: Aspire 3 A315-42G

Başlıca özellikler:
Ryzen 5 3500u,
RX 540x 2 GB Ekran kartı,
8 GB RAM (2 . slot boş),
512 GB SSD,
1920x1080 FHD ekran,
Orijinal Windows 10 Home.

Arkadaşlar bu ürün 2. el olarak ne kadar eder? Satıp masaüstü almayı düşünüyorum. 1 aylık cihaz sorunu yok, garantisi devam etmekte. Malum her şey zamlandı. Laptop fiyatları da artmış durumda veya stok yok. Ne kadara satmalıyım?

Ürün bu: Aspire 3 A315-42G

Başlıca özellikler:
Ryzen 5 3500U,
RX 540X 2 GB ekran kartı,
8 GB RAM (2. Slot boş),
512 GB SSD,
1920X1080 FHD ekran,
Orijinal Windows 10 Home.

3200 eder tahminimce.

Şu bilgisayarlar bile şu kadar ediyorken ekstra ekran kartı olan ve 512 GB SSD olan dizüstü nasıl 3.2-3.8 ediyor Allah aşkına? Nasıl oluyor bu birisi açıklasın? 1 aylık cihaz yani.

Şu bilgisayarlar bile şu kadar ediyorken ekstra ekran kartı olan ve 512 GB SSD olan dizüstü nasıl 3.2-3.8 ediyor Allah aşkına? Nasıl oluyor bu birisi açıklasın? 1 aylık cihaz yani.

Bildiğim kadarıyla AMD'ler Intel'e göre daha ucuz olduğu için ama belki onla alakası yoktur. Tahminen söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı